Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dal bych i ty čtyři hvězdy, ale jak tu bylo už mnohokrát zmíněno, je to menší vykrádání Uprchlíka. Sice tady je lepší záporák než v "The Fugitive", ale tam měli Forda, který bohužel nejezdil fordem, ale pořád utíkal, utíkal a já mu fandil. Snipes je o třídu horší uprchlík a neseděl mi tu. Přesto kriminálka, kterou stojí za to vidět. 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Šerifové jsou vlastně takový Uprchlík 2 opět s Tommym Lee Jonesem ve stejné hlavní roli, s tím rozdílem, že to kvalit Uprchlíka prostě nedosahuje, pouze to má stejný koncept. Ovšem koukatelné to je. Wesley Snipes a Robert Downey Jr. plně vynahrazují veškeré filmové nedostaky a přináší slušnou porci napětí a správného krimi thrilleru, a tak to má být...70% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání s filmem A.Davise, který je ve všech aspektech alespoň o třídu výš. Vidím to asi tak. Zatímco v jedničce Chief Deputy Marshal Samuel Gerard zahajuje akci slovy: „Poslouchejte, vážení! Uprchlík je na útěku asi 90 minut. Průměrná pěší rychlost v terénu bez zranění je 4 míle za hodinu. Tím vzniká rádius 6 mil. Od každého z vás chci, abyste prozkoumali centimetr po centimetru všechny čerpací stanice, sklady, farmy, kurníky, chlívky a psí boudy v daném okolí..“, tak v U.S. Marshals mohl klidně pronést prosté: „Nechte ho jít..“ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, ktoré vedia prekvapiť a nič na tom nieje, ak sa to stane až ku koncu filmu. Robert Downey Jr. hrá skvele, rovnako ako všetci ostatní áčkoví herci. Príbeh pripomína Utečenca s Fordom, čo nieje vôbec na škodu. Ja som bol nadmieru spokojný a zaujímavý zvrat ma donútil pozrieť si film znovu hneď po prvom pozretí. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Další díl bude o tom, jak Wesleyho Snipese honí po Argentýně americký daňový úřad. Chlápci s IRS totiž nejsou takový měkoty jako US Marshals, takže se konečně dočkáme pořádnýho akčního nářezu: střílení z kulometu, hon na člunech, tanky, lodě, vrtulníky... Menší exploze, monstrózní výbuchy, tisíce mrtvých v příkopech u cesty a na konci přijde ke slovu taktická ruční atomovka. To by bylo, aby Wesley ty daně nakonec nezaplatil. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Mark J. Sheridan (Wesley Snipes) nosí hodinky značky 1996 Swatch Irony Chrono "Vernissage" YCS101. (dyfur)
  • Stuart Baird použil skutočných pilotov namiesto hercov, aby dodal autentickejší pocit. (Arsenal83)

Reklama

Reklama