Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (296)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nová verze původního filmu pro současný diváky. Jako neříkám, že je tu všechno úplně špatně, ale originál je o několik tříd výš. Remake kazí hlavně pár wtf momentů jako třeba úvodní scéna na železničním přejezdu ve stylu Nezvratného osudu nebo postupné odhalování traumatu hlavního hrdiny který je vám, ale už z úvodních náznaků úplně jasný. No prostě něco co je v současných filmech potřeba vidět zatím co u původního filmu stačilo o hlavním hrdinovi vědět, že je to málomluvný drsňák kterýmu chvíli trvá než se rozjede, ale když už se rozjede tak je to solidní masakr a ten zbytek jste si už tak nějak mohli domyslet. Ruku v ruce pak spolu s těmihle typickými nešvary nejde ani křečovitá snaha za každou cenu natočit další film který bude vypadat jako z osmdesátek už jenom z titulu toho, že osmdesátky jsou dávno pryč, ale to už bych se asi opakoval. Každopádně Gyllenthaal je ok v něm ten problém nevidím, ale záporáci tu na mě působili jako totální košťata a mlátička McGregor je tu tak přestylizovaný, že respekt z něj moc nejde a spíš je tak trochu k smíchu. Závěrečná bitka pak určitě měla potenciál, ale to by nesměla být natočená takto zblízka a ve velkých detailech což není zrovna styl kterýmu bych úplně holdoval. Každopádně do odpadu bych to úplně nesplachoval, ale jedná se o další zbytečnou předělávku kterou pokud jste fanoušek originálu vynecháte, tak o nic nepřijdete a to asi úplně tak nebyl tvůrčí záměr.30% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Original jsem nevidel nebo si ho nepamatuju, ale tady jsem dostal vicemene presne to, co jsem po traileru cekal. Od zacatku do konce pohodova blbost, kde se vetsinu casu vlastne nic moc nedeje a s nejakym pribehem nebo scenarem se tu nikdo nezdrzoval a clovek tak jen ceka na s pribejvajici stopazi cim dal tim drsnejsi bitky. O nic jinyho tu fakt nejde. Sem tam je to vtipny, sem tam tu je pekne natocenej souboj, do toho super sympatickej nabusenej Gyllenhaal, kterej tu je za neporazitelnyho machra a vetsinu casu se uculuje jak retard a prekvapive fajn McGregor, kterej si tu hraje na nejvetsi macho. Ve vysledku mam tak jedinou zasadnejsi vytku jen k sileny a naprosto zbytecny stopazi, nejakejch 80 minut by naprosto stacilo, aspon by se vyhazela ta vata okolo. Proste takovej ten film, u kteryho se bavite a vlastne ani nevite proc a klidne u toho muzete treba uklizet a o nic neprijdete. Solidni 3*. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Dalo by se tomu vytknout leccos - scenáristicky by to mohlo být vyladěnější a nemusely by to hyzdit digi záběry - ale i tak to solidně šlape a je to velice sympatické. Adekvátně osvalený Gyllenhaal tuhle archetypální báchorku o tajemném cizinci čistícím městečko od padouchů spolehlivě táhne, záporák taky baví, akce má švih a nápady a do toho tropického ráje by se člověk rád vypravil i víckrát. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Retard House a McGregor, který chodí, jak kdyby měl v anusu vraženou prázdnou flašku od Guinnessu, jako jeho chovanců král. Díky floridskému podnebí a nadhledu jakž takž snesitelné, ale jakmile je Dalton s Nobelovou cenou míru v náprsní kapse košile zahnán do kouta, tupoučká akce v kombinaci s tragikomickou CGI toho Limanova otravného hosta vyhodí hlavními dveřmi a on se už jen válí v prachu před mindrestem Provinilé potěšení. Původní béčkové dobrodružství s bouncerem Swayzem to ale znesvětit nemůže, neboť i to byl podnik IV. cenové skupiny.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $85miliónov║ Doug Liman keď má svoj deň a chuť tak sa prekonáva a ponúka jednu lepšiu scénu za druhou a tu to tak je a teší aj obsadenie kde si to rázne užíva  Jake Gyllenhaal v polohe na oko skromného ochránca ale vo vnútri riadneho zviarata.  Conor McGregor je herecké drevo ale aj tak bavil. /80%/ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Reštaurácia vedľa kníhkupectva Stephena sa volá „The Double Deuce Restaurant“. Rovnako sa volal bar v pôvodnom filme Hrozba smrti (1989). (Arsenal83)

Související novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama