Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (301)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $85miliónov║ Doug Liman keď má svoj deň a chuť tak sa prekonáva a ponúka jednu lepšiu scénu za druhou a tu to tak je a teší aj obsadenie kde si to rázne užíva  Jake Gyllenhaal v polohe na oko skromného ochránca ale vo vnútri riadneho zviarata.  Conor McGregor je herecké drevo ale aj tak bavil. /80%/ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Doug Liman utržený ze řetězu. Slušně zpracovaná letní testosteronová řezanice, která je vtipná, obstojně zvládá mixovat humor, sebeparodii a akci, s kulisou prosluněných Keys za zády. Důstojné repete příšernému originálu, navíc s ansámblem, který znovu resuscitoval akční dráhu Jake Gyllenhaala, jeho fyzické formě všechna čest, a objevil herecký, či spíše komediální potenciál Conora McGregora. Škoda některých otřesně zpracovaných digitálních záběrů a nepovedených střihů, ale v rámci akčního výplachu bez vyšších ambicí relativní spokojenost. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Remake dnes už  klasiky z osmdesátých let, který ač se snaží poctou být těm přímočarým akčním příběhům kdy neohrožený hrdina s traumatem z minulosti vymlátí málem celé město a odjíždí dál…Což o to, to bych bral ten nostalgický návrat, ale… v osmdesátkových filmech podobného ražení ty bitky byly skutečné kdežto v tomto novém filmu jsou “přikrášlené” všudypřítomnými CGI efekty. Což je na škodu. Vyhazovače Patricka Swayzeyho z původním filmu tady nahradil Jake Gyllenhaal, který celý film táhne kupředu. A i přes drobné výhrady je “Road House” stále slušná porce zábavy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Retard House a McGregor, který chodí, jak kdyby měl v anusu vraženou prázdnou flašku od Guinnessu, jako jeho chovanců král. Díky floridskému podnebí a nadhledu jakž takž snesitelné, ale jakmile je Dalton s Nobelovou cenou míru v náprsní kapse košile zahnán do kouta, tupoučká akce v kombinaci s tragikomickou CGI toho Limanova otravného hosta vyhodí hlavními dveřmi a on se už jen válí v prachu před mindrestem Provinilé potěšení. Původní béčkové dobrodružství s bouncerem Swayzem to ale znesvětit nemůže, neboť i to byl podnik IV. cenové skupiny.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První polovina pro mě byla pověstný pětikvalt a celkově jsem si film doma hrozně užil (do kina bych na to nešel). Technicky vypadá film na streamu skvěle, Jakea Gyllenhaala mám snad stále raději a nevadily mi ani různé dějové odbočky mimo. Ta druhá mé dojmy trošku rozmělnila, už to bylo příliš natahované a některé postavy z filmu mi příliš k srdci nepřirostly. Kapitolou sama pro sebe je Conor McGregor, který se na scéně zjevil až v druhé půlce filmu, svou postavu bych řekl až paroduje, ale překvapilo mě, že zřejmě bral nějaké herecké lekce, jelikož ve filmu nepůsobí až tak úplně mimo svým herectvím, ale pouze svým vystupováním. Původní film mám teprve před sebou a nechtěl jsem si je dávat v krátkém sledu, takže jako na někoho příběhem nepolíbeného to na mě působilo výborně a trošku mě mrzí ty znuděné dojmy ostatních. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Jake Gyllenhaal (Dalton) prošel rozsáhlým školením s renomovaným trenérem Jasonem Walshem, aby se připravil na svou roli bývalého bojovníka UFC. Příprava zahrnovala víceúrovňový režim zaměřený na sílu, kondici a výživu, zdůrazňující Gyllenhaalovu oddanost této roli. (TommyZR)
  • Tvorcovia sa snažili inovovať spôsob natáčania bojových scén. Tím vyvinul novú viacprechodovú techniku, aby bitky vyzerali realistickejšie, čo predstavuje odklon od tradičnej bojovej choreografie. (Arsenal83)
  • 3. marca 2023 Jake Gyllenhaal nakrútil scénu s bývalým bojovníkom UFC Jayom Hieronom po slávnostnom vážení pre UFC 285 v MGM Grand Garden Arena v Las Vegas, Nevada. Scéna sa odohrala pred fanúšikmi, ktorí sa zúčastnili váženia a zahŕňali prezidenta UFC Dana Whitea, hlásateľa a komentátora hry Jona Anika a ďalšieho pravidelného personálu podujatia UFC. Scéna s Gyllenhaalom bola natočená počas prestávky na podujatí. (Arsenal83)

Související novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno