Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som tento film videl asi stokrát. Je to film z 1995 a síce efekty v porovnaní s Terminátorom alebo Jurským Parkom zostarli dosť zle, na tú dobu sme na to čumeli ako na zjavenie. Videl vôbec niekto s miestnych erudovaných tento film? Alebo proste musíte preukázať svoje recenzentské kvality plácaním odpadov len z princípu? Lebo podľa hodnotení mám pocit, že pár ľudí to fakt videlo a potom sa ostatní prišli iba "prejaviť". Nejakí ľudia tu porovnávajú túto vec s tým pseudofilozofickým, preplácaným, "hlbokozamysleným" (ale inak štýlovým) Evangelionom... To sa snažíte o čo, konkrétne? PR nikdy nemali byť konkurenciou k EVE ani ku Gundam. Ano, ak porovnávate triky zo súčasných Marveloviek s týmto, tak to nevyzerá dobre. Tento film má všetko, čo potrebuje mať Power Rangers film pre cieľovú skupinu. Slušnú výpravu, efekty, akciu. A ako bonus Paula Freemana ako brilantného Ivana. Odporúčam tento dokument o tom, aký vlastne zázrak tento film je a koľko roboty na ňom bolo spravenej a že vyzerá ako vyzerá s tým rozpočtom, čo mali (asi pätinový rozpočet oproti veľkými filmom v tom roku!). A aj práve preto dávam 4*, pretože na svoju dobu to bol naozaj vynikajúci počin. Ktorý možno dnes už nenaplní očakávania dospelého náročného diváka... Ale to ani absolútna väčšina kalsických sci-fi filmov (Star Trek, etc) a napriek tomu to neodpadujete. Je a ako som to už niekoľkokrát napísal: vytiahnite si to zo zadku a neberte sa tak vážne, dobre? ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakou chvíli jsem to žral, ale postupem času kdy jsem dostával rozum a rozhled, jsem zjistil co je tohle zač..! Neskutečná kravina, hodná jedině oprvžení... Znovu to píšu, že nechápu to jak někdo může vůbec najít odvahu k tomu aby natočil takovýto absurdní film..:D Nejlepší a jediná hláška z celého filmu je "Morfujeme, šavlozubý tygr"... Tenhle film není ani pro děti, na tož pro dospělé..:) Rozhodně nedoporučuji, kouknout na to jedním okem a už vůbec ne oběma..:) ODPAD! ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Morfujem!" Přátelé, pro mně jsou Power Rangers kultovní blbostí. Všechno to působí hrozně trapně, trikově zoufale. Moje cynické já se nesmírně baví, a klidně by šáhlo po nejvyšším hodnocení. Moje druhé já ale uznává, že taková blbost si to nezaslouží. Jo a ten seriál, ten je ještě lepší. Vždyť kde jinde uvidíte třeba herce v amatérsky provedené masce žáby, která chrlí oheň a ovládá kung-fu. "Morfujem!" ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Pamätám si ako som otca na toto vytiahol do kina (kde nás bez preháňania bolo dohromady 6) a čudujem sa, že to v zdraví prečkal. Ja s kamrátom sme sa však bavili. Čo sa filmu týka, platí to isté čo pri seriáli. Herci horší ako zostava z Teleshoppingu, masky ako zo strelnice na kolotočoch a scenár písaný po lobotómii. Keď k tomu prirátame, že hlavný zloduch sa volá Ivan Sliz (to fakt treba vidieť), máme odpad ako vyšitý. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Onehdá som tomu filmu dal 3 hviezdy. Videl som ho ako asi 14-ročný a celkom sa mi páčil. Na to dobu fajn efekty a bitky. No. Teraz je 9 rokov after a TV Markíza tuto hrozu zaradila do svojho sobotného dopoludnajšieho programu. A čo Vám budem hovoriť, premáhal som sa ako sviňa, aby som to dopozeral aspoň do polovice. Trapas, trapas a zase len trapas. Nudné, trapné a lacné. Práve o tu jednu hviezdičku lepšie ako seriál. Urečené pre vekovú kategóriu 15-. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)
  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)
  • Když se Dulcea (Gabrielle Fitzpatrick) zeptá Adama (Johnny Yong Bosch), co se děje, odpoví: „Jsem žába.“ Bosch později přiznal, že přepsal větu ve scénáři a naléhal na režiséra, aby použili upravenou větu, protože cítil, že žába je pro jeho postavu nešťastným výběrem. (HellFire)

Reklama

Reklama