Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tomo a Džun jsou kamarádi z dětství, bydlí hned vedle sebe a oba u otce Tomo dlouhá léta trénují karate. Chodili společně na stejnou základní školu a nyní spolu i chodí na vyšší střední. Něco se však postupem času přeci jen změnilo a Tomo chce nyní být něčím víc než jen nejlepší kamarádkou, je totiž do Džuna zamilovaná. Když však sebere veškerou odvahu a Džunovi se vyzná, tak velmi rychle zjistí, že Džun ji vlastně vůbec nebere jako dívku. Tomo má totiž chlapecké vzezření a i když má jisté nepopíratelné ženské znaky, tak Džun jako by je prostě neviděl a k Tomo se pořád chová jako kdyby byla chlapcem. Dívka se s tím však nehodlá smířit a je odhodlaná Džunovi ukázat kým doopravdy je. Nebude to však jednoduchá cesta a jistě během ní dojde k mnoha dalším nedorozuměním… (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Akira777

Já se teď zatím výborně bavím na tomhle Wataši ga motete dó sunda .

-SPOILER-

Jen se mi nelíbí ta její rychlá proměna. Nevím jaký čas tam byl, možná týden, osobně bych bral proměnu po letních dlouhých prázdninách. 

-SPOILER-

Ale po dvou dílech zatím sranda se super otaku holkou obklopenou kluky.

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Fíha 60+ stránek je dost teda. Uff. Ale je škoda, že v tom nepokračovali. On příběh Tomo a Jun se mohl vyvíjet docela zajímavě. Kdyby se zapojily i rodiny a kamarádky, tak mohly být další dobré scénky. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Puxina

Já se dívám a ono je Tomo-chan ten zvláštní typ mangy, tzv. 4-koma manga. Jedna kapitola rovná se jedna stránka :) Takže vlastně 953 kapitol. Vycházelo to pokud se dívám správně většinou i každý den.

I když na MAL to mají napsané asi v rámci nějaké edice, kde ty stránky svázali dohromady... 

Každopádně anime prý mangu asi adaptovalo celou s tím, že plno věcí vynechali. Na jednu epizodu vychází cca 60+ stránek. 

na příspěvěk reagoval Puxina

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Jo v pohodě (zkusím to), já toho mám na čtení dost. Dočítám My dressing up darling a čekám na další knížku. A na netu si čtu o Watamote tam jsem zatím u 166 části a je jich 220 (hodně mě baví, je tam toho spousty oproti seriálu a je tam vidět jistý vývoj postavy, ale šíleně pomalý. Ačkoliv už si sáhla na pár poprsí 😅). 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Puxina

No pořád je to nějakých 953 stránek, takže čtení je tam docela dost a ani netuším, jak daleko se dostalo anime (zkrátka kolik je v manze dalšího nového obsahu), ani jestli to končí vyznáním, nebo to jde dál, jenom jsem ti našel odpověď na to, jestli je manga kompletní, nebo ongoing...

na příspěvěk reagoval Puxina

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Tak to je škoda. Některé příběhy by zasloužily zaříznout po šestím díle a některé by byly skvělé s více díly. 

Tak si holt najdu jinou mangu, která by mě zajímala (třeba My Senpai Is Annoying :) )

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Puxina

Není za co, prostě se kolem anime už pár let motám + hledání věcí na netu je tak nějak moje práce...

Tomo-čan manga je už kompletní, ale měla by mít 8 svazků a 56 kapitol (takže asi tam kde si hledal jim chybí 4 kapitoly), ale viděl jsem i stránky, kde by měla být komplet, jakože na poslední stránce je velký END. 

na příspěvěk reagoval Puxina

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Na Jeoffrey je spolehnutí, vždy něco najde a doporučí. Ok už mám dva seriály v pořadí. Díky. 

Já se díval, že Tomo-chan má mangu i na netu, ale jen 52 dílů, tak nevím zda je to celé a je to i s vyznáním, či dokonce i s příběhem po něm, ale nevadí. Budu číst jakmile dočtu Tomoko Kuroki. 

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

DinoRaptor

DinoRaptor (hodnocení, recenze)

Anime, které bourá v poslední době často protlačovaný stereotyp, že tomboy dívka musí být hned lesba. Díky bohu za to, že pořád vznikají takováto díla, i když je jich v poslední době už pomálu.

na příspěvěk reagoval Akira777

Reklama

Reklama