Reklama

Reklama

Možná přijde i kouzelník

(pořad)
  • Slovensko Možno príde aj kúzelník
Komedie / Hudební
Československo, 1982, 16x50 min

Kamera:

Petr Čepický

Účinkují:

Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jiří Korn, Zdeněk Srstka, Jiří Wimmer, Miloš Kopecký, Ondřej Havelka, Jaroslava Kretschmerová, Josef Dvořák, Jaroslav Čejka (více)
(další profese)

Zábavný cyklus Možná přijde i kouzelník se zapsal nejen do zlatého fondu televizní zábavy, ale především do paměti několika generací televizních diváků. Zásluhu na tom má především trojice jeho moderátorů Jiří Lábus, Oldřich Kaiser a Jiří Korn a jejich jedinečný humor, který uplatnili napříč každým dílem tohoto legendárního cyklu. (Česká televize)

(více)

Recenze (193)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Safra....kouzelník se nedostavil, páč v Humpolci dostavili novobyty, ale tuhle zábavu jsem vždycky mohl, ještě můžu a asi i nadále budu moct. Lábus s Kaiserem (stejně tak Wimmer/Neger) byla jiná liga, než Suchánek s Genzerem. Zatímco první dva kopali za mančaft první ligu, druhej pár kopal leda strouhy za Telecom. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ono je celkem hodně obsaženo v závěrečný písničce kouzelníka : " Nejlepší písničky zpívali dnes jen umělci známí s hlasem i bez. A ženy jak sen se líbily všem. A když jste se chvíli smáli, tak dali jste kousek chvály i nám." Dřív totiž byla televizní zábava v rukou profesionálů a připravovali ji umělci, kteří měli dar bavit lidi, dán už při výlezu na svět. Kouzelník byla prvotřídní zábava na kterou jsem se jako malej děsně těšil. Nejednou jsem zažil, že před TV byli u kouzelníka zastoupeny tři generace a všichni se smáli. No může mít zábavný pořad lepší vizitku ? Pořad byl nabitej originálníma scénkama, písničkama, tancem a všechno v podání těch nejlepších mistrů oboru. Některí záležitosti z kouzelníka "klíště" "vozembouch", jsou nesmrtelný a baví a baví a baví a jestli nebudou zničeny, budou bavit až do konce světa. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

V první polovině 80. let nejlepší zábavný pořad Československé televize, který byl oživený nejen atypickou moderátorskou trojkou v podání Lábuse, Kaisera a Korna, ale i na svou dobu velmi nápaditým scénářem a režií. Spolu s Televarieté patrně špička zábavní produkce normalizovaného dvacetiletí. Celkový dojem: 70 %. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Společně se Silvestry Vladimíra Menšíka vrchol socialistické zábavní tvorby u nás. A když říkám vrchol, myslím to v dobrém. Ještě dodnes se bavíme scénkami, jako Čulibrk, Gumičky, Hodina dějepisu v roce.... či Výuka maďarštiny a skvělá recitovaná Ostrava. Ne náhodou tyhle scénky sledují i dnes lidé na YouTube jako šílení. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Slávny TV program, ktorý priniesol kvantum scénok kvalitatívne rozstrelených na všetky svetové strany. Ak budem brať dvojicu Kaiser a Lábus, tak za tie najlepšie z najlepších považujem Klíště a Telátko. Z Kaiserových sóloviek vyniká najmä Těžký život tělocvikáře. Ozdobou bola samozrejme tiež dvojica Wimmer a Černoch. U nich na piedestál dávam Maďarštinu a Jak se naučit hrát na housle. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (27)

  • Prvých 17. dielov vyšlo na 16 DVD v edícii Českej televízie v roku 2010 v identickej verzii okrem 15.dielu, ktorý je oproti pôvodnému dielu z priameho prenosu o štyri minúty kratší. Dôvod bol ten, že kvôli autorským právam chýba scéna, kedy Kaiser s Lábusom dabujú film Sedem statočných. (Raccoon.city)
  • Okrem 7. a 18. dielu sú všetky diely číslované aj v úvodných titulkoch programu (slovne, tzn. napr. Diel prvý). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno