Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Do kina chodím výjimečně, ale tenhle film jsem se rozhodl vidět v jeho premiéře. Kazmu a jeho One Man Show sleduji od samého počátku a velice ho cením za to vše, co se svojí show dokázal. Teď se rozhodl natočit film a já šel do kina s obavami. Avšak mé obavy se po chvilce rozplynuly, Kazma to znovu dokázal a i ve filmu nám předvedl další velkou show! Tentokrát však i s hranými pasážemi, aby divák příběh lépe pochopil. Jestli vše, co ve filmu zaznělo, je pravda, tak je Kazma opravdu machr! A celý film věnoval své ex Andree Kalousové, kterou evidentně pořád miluje, to je od něj hezké. A samozřejmě jak je u Kazmy v poslední době zvykem, i zde čeká na diváky soutěž, a to o rovný 1 milion amerických dolarů! Celkově mě film opravdu bavil a těch 100 minut v kině mi uteklo jako voda. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Promo tohoto snímku je vlastně geniální. Jenže ten snímek je sám víc promo akce než film. Sebeshazující humor pomohl taky a nenudilo, ale suma sumárum jen nemastná neslaná óda na sebe, byť reklamní tah byl vlastně velmi originální... Jen otázka, jak to všechno zaplatil... A jo, po kině to stejně hodně ztratí na filmové hodnotě a nebude to mít co říct. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Zvědavost je hrozná věc. Byla jsem prostě tak zvědavá, jaký projekt se Kazma Kazmitch rozhodl prezentovat na filmovém plátně, že jsem si o víkendu koupila lístek do kina a podpořila tak jeho spanilou jízdu (290 000 diváků za premiérový víkend). Nebývalý komerční úspěch a masivní marketingová kampaň rozdělila český národ na dvě poloviny. Řadím se k těm smířlivějším divákům. Protože je Kazma opravdu špatný herec, předpokládám, že i v reálném životě se jedná o docela velkého egomaniaka, se kterým bych se kamarádit nechtěla. Nedá se mu ale upřít schopnost obklopit se produkčně a marketingově velice schopnými lidmi. Kazmův film je technicky dobře zvládnutý, ale škodí mu "přepínání" mezi klasickou epizodou One Man Show a fiktivním příběhem, který není zrovna moc uvěřitelný. No, nadále jsem zvědavá, co se z toho za pár týdnů nebo měsíců vyvine. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jsem už starší kus, bulváru se straním a i když jsem zachytil cosi o zakopaném Range Roveru v lodním  kontíku s kufrem plným peněz a jakési soutěži a indiciích, nechávalo mne to chladným. Ať si to vyzvedne někdo jiný... Posléze jsem zaslechl i cosi o filmu, který k tomu má Kazma točit. Upřímně dneska to byla v podstatě náhoda, že jsem na to koukal. Chtěje s potomkem koukat na něco jiného, nakonec jsme si pustili toto, neb původně chtěný film byl s titulky což potomek nelibě nesl. Holt tahle generace nečte a číst nechce ani titule. Strašný. A tak jsem naprosto nepolíben vpustil tu jeho show do našeho obýváku. A víte co? Mně to bavilo. Koukal jsem na to prostě jen jako na film. Jako na českou verzi Podfukářů nebo něco v tom stylu. A pokud k tomu Kazma ještě nachystal nějaké akcičky kolem, které mu nagenerovaly další chechtáky, je to jen plus pro něj.   Klusák z Českého snu nic neměl, snad jen náklady navíc. Kazma sice něco co jsem doslechl rozsypal po louce, ale jsem si jist, že mu toho mnohem víc zůstalo za nehty. A proč ne. O tom showbyznys je. Přijít s něčím novým, upoutat pozornost. Je jen na vás zda se necháte zblbnout tím vysněným a co když zrovna já, co když teď, teď se na mne usměje štěstí. Záleží jen na vás zda budete jak můry vábeny světlem domnělého zisku, posílat sms, chodit do kin na filmy atd... a v rámci toho pomyslně narážet na sklo horké žárovky a pálit si při tom křídla i když vidíte tu hromadu popálených třepotajících se tělíček podobně zmámených pod lampou... V souhrnu tedy dávám za 3 vonné stromečky wunderbaum, ale protože potomek byl nadšen a požádal mne vzhledem k zdejšímu nízkému hodnocení o další hvězdu, tak tady máš ode mne Kazmiči hvězdu čtrvrtou. * * * * ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

V dávnych časoch, keď sme všetci používali hlášku "catering za 300 000" nás nikoho ani len nenapadlo, že to tento klučina s okuliarmi dotiahne na veľké plátno, kde spraví to, čo vie najlepšie: porábku na dve republiky. Samozrejme, že príbeh je vymyslený, čo však vymyslené nie je, je zisk z kín a následná reinvestícia a nová porábka. Takže, týmto filmom nič nekončí, skôr všetko začína. Kam sa to dá ťahať? Túto otázku som si kládol pri každej OMS a vždy sa to niekam posunulo, toto nie je výnimka. Kazma natočil a vypustil projekt, na ktorý môžete pozerať z rôznych uhlov. Za mňa to funguje ako heistfilm, funguje to ako komédia, funguje to po technickej a vizuálnej stránke, ale hlavne, stále to funguje ako OMS. Po záverečných titlkoch, myslím po úplne záverečných titulkoch (nakoľko tam je schovaná medzititulková scéna) som ešte chvíľu sedel a rozmýšľal, ako veľmi nás všetkých divákov porobili a žasol som nad tým. A presne takýto pocit mám pri každom OMS. Každá scéna, každý obraz, každý záber tu musel byť vypiplaný do detailu, lebo inak to táto crew ani nevie. A preto, s čistým svedomím 5 z 5 (CC, Vivo, premiera) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Předprodej vstupenek na film byl tak úspěšný, že multikina začala přidávat další sály, aby nápor diváků zvládla. (Dukekuky)
  • K filmu vznikl i betonový monument u Lysé nad Labem. (Nalien)
  • Mezi závěrečnými titulky můžeme vidět krátký film Tajný zákop (2023), který tvůrci natočili souběžně s tímto filmem. (griph)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama