Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Chválím vizuální provedení a produkční hodnoty, které si něco takového ani nezaslouží. Stejně tak některé pasáže, které pracovaly s neotřelým nápadem napálit celou republiku. Zbytek je jen sebepropagační patos, který se nazývá něčím výjimečným a revolučním, nicméně věci tak horké rozhodně nejsou. Polodokumentární styl střídající aktuální dokumentární záběry s těmi nahranými se mi vůbec nelíbil. Nahraná část byla z většiny absolutně trapná, až zbytečná a zcela by dostačovalo film poskládat z autentických záběrů. Řešení, jak zakopat auto, nebo naopak vykopat a celé to skrýt pod roušku něčeho úplně jiného, naprosto brilantní! Přesně v těchto částech jsem se dobře bavil. Kazma se mi bohužel jeví jako ohromně arogantní člověk, který by byl schopen i celé nebohé a natěšené davy poslat k šípku jen proto, že se mu to zrovna nehodilo (aneb „postavil cirkus a chodili mu tam lidi“ - génius na entou). Navíc, na nějaké jeho citové vydírání skrz přítelkyni není nikdo zvědavý - jestli si něco podělal, ať si to urovná sám a netahá do toho diváky, je to ubohé. Popravdě jsem dosud od tohoto tvůrce nic nesledoval, jen vím, že je rozporuplný a plně rozumím proč. Celý snímek je obecně postaven na bohatém slovníku a téměř nulovém vkusu. Mladým a nevyzrálým se to zřejmě líbit bude, starší či vyzrálejší si budou jen klepat na čelo. Ale co, jedeme v tom všichni! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem Kazmův fanoušek a vyjma Prostřena mě jeho tvorba míjela velkým obloukem. Když se jeho film objevil na Netflixu, zvědavost zvítězila a jal sem se zjistit kolem čeho byl takový humbuk. No a dojmy jsou přinejmenším smíšené. Na jedné straně je to totiž na české poměry slušně řemeslně zvládnuté a chvílemi i dost vtipné. Na straně druhé je to celé docela těžko uchopitelné a nevím jestli to vůbec vnímat jako film a nebo jen jako dlouhou reklamu na Kazmu smíchanou s heist filmem a milostným dopisem Kazmově bývalé přítelkyni (jakkoliv mi to chvílemi nepřišlo úplně upřímné). Nemůžu říct že bych se nudil a vzhledem k nulovým očekáváním mě filmové Onemanshow vlastně celkem příjemně překvapilo, ale ta pachut všudypřítomných "ale" bude ještě nějakou chvíli přetrvávat. Tím spíš když si k tomu člověk přičte jak celá tahle šaráda nakonec dopadla dost smutně...50% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jakožto film to není nic moc a i když si snímek moji pozornost dokázal celkem lehce udržet, působí velmi amatérsky. Na tom by měl Kazma do příště ještě hodně zapracovat. Naštěstí to bylo celkem zajímavé, dokonce vtipné a pokud je alespoň část z toho pravdy, tak jsem vážně spokojený. A to i přes klasicky trapnou hru na city. Zde skrz plyšáky pro Ukrajinské děti nebo vyznání lásky té nesympatické buchtě. Dílo sice nedosahuje kvalit těch lepších dílů jako Prostřena nebo výletu do Ruska, ale viděl bych to zhruba na 60% PS: Svým způsobem Kazmiče dost obdivuji, jak dokáže zblbnout lidi. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Tady se ale vyrojilo závistivejch kund, co sem namrdali odpad jen proto, že nemají rádi Kazmu. Pokud nemám rád Kazmu, nechápu, že se o to zajímáš nebo nedej bože na to jdeš dokonce do kina.. Za mě super, dobrej nápad, dobrá hudba a ani herectví neni úplně tristní. Co z toho je pravda a co ne, to ví jen pár lidí. Je ale fakt, že Kazma přináší masy na jedno místo a nikdo jinej v republice to neumí. Btw, Kazma dá ročně na charitu větší randál, než vy všichni klauni tady za celej život dohromady. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Ten koncept je v podstatě geniální. Kazma do mrtě využil svého mediálního postavení a uštědřil všem producentům lekci z marketingu. To haló okolo je totiž absolutní triumf, byť výsledný produkt zmizí jako pára nad hrncem. Je to až moc velký slepenec a chyběl tomu nějaký ten ďáblův advokát a pravá ruka (Markus), která by neustále zpochybňovala a korigovala výsledný tvar. Audiovizuálně to však na prvotinu vypadá parádně a jde vidět, že na filmu dělal schopný tým. Pokud bych to hodnotil čistě pouze v rámci Kazmovy tvorby, je to (pod)průměr a jedna z těch horších věcí a pevně doufám, že za tou hrou v realitě je ještě nějaký důmyslnější plán a morálně čistší záměr. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu je kromě šifry ukryto spousta dalších rébusů a tajných vzkazů. (griph)
  • Předprodej vstupenek na film byl tak úspěšný, že multikina začala přidávat další sály, aby nápor diváků zvládla. (Dukekuky)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama