Reklama

Reklama

Becky je zpět

  • USA The Wrath of Becky (více)
Trailer 1

Dva roky poté, co unikla násilnému útoku na svou rodinu, se Becky ocitá tváří v tvář vůdci fašistické organizace. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

Marze 

všechny recenze uživatele

Krvavy revenge thriller. Prijemne nasilne, sladce hloupe a celkove zabavne. Mnoho gore je jen ve fantazii postav, coz muze nekomu vadit. Film reziruje reziser a reziserka a na nekterych scenach je videt, jako by spolu myslenkove bojovali. Za konec byla vybrana asi nejhorsi moznost, ale je tu potencial pro treti pokracovani. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šestnáctiletý psychopatický hrdlořez se sklony k sadismu vs. buňka bratrstva bílých misogynních „fake patriot fuckers“, co chtějí pomocí násilí zpět svou vlast a aby bylo všem jasné, co jsou zač, hrají při tom na bendžo. Zdá se, že tenhle souboj nemůže mít vítěze.. Scénář spíchnutý horkou jehlou z toho jde bolestně cítit, stejně jako přiznané inspirace v Kill Bill, Kick-Ass a Edgaru Wrightovi a i přes přijatelnou délku se mluvené slovo stává zbytečným a předvídatelným balastem. S prvním dílem to má společné dvě věci. Trapnost záporáků a obsazení herce známého spíše z komedií na post jejich vůdce. Stifler se snažil, podobně jako jeho máma, ale stejně nakonec pochopil, že výcvik rangerů je k ničemu, když stačí běhat po lese a trénovat boj s nožem proti listnatému stromu. Pokračování s rekrutem CIA s hormonální dysbalancí už prosím ne. Mějte se mnou slitování.. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už první díl Becky (2020) nebyl žádné terno a tohle je na zhruba stejné kvalitě. Becky žije s nějakou černoškou v baráku a dělá v pizérce jednou tam nasere nějakého nacionalistu co se chystá s kámoši zabít guvernérku a ten se jí chce pomstít. Zabije tu černošku a unese jí psa Becky ho  jde pak zachránit. Je to stejně debilní jak jednička na to jací to jsou revolucionáři tak nemají žádné zabezpečení a jsou všichni v domě u jezera. Z 6 postav je jeden připosranec co jen blije a stěžuje si druhý mele sračky o tom, že ženské jsou kombinace ženských a androidů a podobné hovna a ostatní dva nestojí za zmínku pouze Stifler něco předvede. Gore zde máme rozmetání granátem, posekání mačetou  a šíp v hubě jinak nic a hlavní herečka si hraje na drsňačku , ale nejde jí to (to jí nešlo  ani v prvním díle , ale tady to sere víc , protože nepokročila nijak ) . P.s. ten konec je co za píčovinu ? Ženská s nožem v hlavě vstane a žije a chce ji zastřelit a netrefí se? 40 procent snad třetí díl nebude. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

První díl byla nečekaně zábavná kravinka, tohle je ovšem megaprůser. Tvůrci vůbec nerozuměli tomu co jedničku dělalo dobrou, tohle se tváří rádoby cool a po většinu filmu mi z toho bylo trapně. "Záporáci" jsou k smíchu, "humor" k smíchu bohužel není, zabití jsou naprosto o ničem. Kdyby navíc ve scénáři nebylo nelogičností jak nasráno tak film trvá tak 20 minut. Závěr už naprostá debilita. Lulu se snaží ale přál bych jí lepší projekty než tohle. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Krátké, svižné a stejně super jako první díl. Lulu je tentokrát o něco starší, to nic nemění na tom, že tuhle holčinu naštvat nechcete. Já tyhle revenge jednohubky mám prostě rád a klidně bych si dal s chutí další díl. Není to nic převratného, ale v rámci žánru fajn věc, při které bych akorát uvítal větší bodycount a gore, ale jinak jsem spokojen stejně jako minule. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (13)

  • Výroba prebiehala v tajnosti v New Jersey a trvala 18 dní. Dodatočné natáčanie sa uskutočnilo v meste Scotch Plains začiatkom júna 2022 a až potom bolo ohlásené pokračovanie prvého filmu Becky (2020). (Arsenal83)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu South by Southwest 11. března 2023. Film, jehož premiéra se původně očekávala na začátku roku 2023, byl distribuován společností Quiver Distribution 26. května 2023. (Johnny.ARN)
  • Matta Angela (Sean) a Suzanne Coote v prosinci 2021 oslovil producent J.D. Lifshitz, aby napsali a režírovali pokračování filmu Becky (2020). Vzhledem k tomu, že Angel neměl žádné další pokyny a na napsání scénáře měl jen tři týdny, sledoval film Kill Bill (2003), aby se orientoval v tónu filmu a postavách. Lulu Wilson (Becky) s tvůrci filmu úzce spolupracovala, aby zjemnila hrany Becky. Mezi jednotlivými filmy uplynuly dva roky, a tak Wilson doufala, že se dočká dospělejší iterace postavy. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama