Reklama

Reklama

Infiesto

  • Španělsko Infiesto
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V chaotické době pandemie pátrají dva detektivové po únoscích mladé ženy a odhalí přitom, že celý případ je součástí ďábelského plánu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení na poli kriminálek. Španělská jednohubka, která zbytečně vnucuje ten kamerový filtr šedi, ale budiž. Patrání si užijeme po celou dobu, vrah se těžko tipne a na to přijde i nečekané věc ke konci, kterou jsem fakt nečekal. Nevím proč je film rozdělen na dny při Covidu, protože tomu takovou extra váhu moc nedodávají, ač se tak děje, ale větší motiv a vliv to fakt nemá. Poslední scéna úplně zbytečná a dost blbá. Ostatní drží dost dobře, hlavní duo ok a jelikož zas těchto lepších pátracích kousků moc není, přihodíme do kotle. 75% ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Při zmínce o dalším příběhu odehrávajícím se za doby covidové jsem se trošku bála, že půjde o další přiblblý Sick. Film ale neztrácí ani vteřinu a hned na začátku dostaneme krátké intro o temných a zvrácených událostech, obklopujících mladou teenagerku, která byla unesena vůdcem kultu a po mrazivém útěku se proměnila v úplně otupělou postavu. Začíná tak pátrání po únoscích a hra o čas. Má to příjemnou atmosféru a napětí, postavy jsou fajn, jen co mě trošku zklamalo, byl závěr filmu. I tak ale silné 3*. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

Spanielska krimi detektivka zabalena v sepiovom filtry, ktora sa inspirovala Fincherovkami. Obsadenie ako i herecke vykony su na slusnej, profesionalnej urovni ako i rezia. Co vsak podkopava nohy je scenar, ktory sa nevyhne mnozstvu klise a momentom ked si musi divak tukat na celo a neveriacky krutit hlavou pri stupidnych rozhodnutiach hlavnych postav. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Podarená krimi. Jasné, má to určité mušky ale podlinka s covidom je fajn, obaja detektívi majú vďaka domu isté osobné problémy. Atmosféra je dobrá, proste tá lokalita toho banského mestečka kde to vďaka filtru pôsobí (ako tu aj jeden užívateľ pomenoval) ako po čerstvom výbuchu nejakej sopky. A má to aj dve krátko za sebou idúce zvraty a hoci ten prvý je ľahko čitateľný, ten druhý mi odjebal dekel. 4* ()

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Rádoby temná kriminálka s tuctovou zápletkou, zasazená do období pandemie, což bylo něco nového, ale příběh je slabý a nijak nezáživný. Zápletka je přímočará a celkem rychle plyne. Co mě ale bolelo, jsou ty policejní postupy, to bylo těžké zaškolit těch pár policistů, nebo mají ve španělsku takhle debilní postupy při zásahu a vyšetřování ? 35% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo 7 týždňov a prebiehalo v astúrskych a galícijských lokalitách, vrátane reálneho Infiesta, nemocnice San Rafael v La Coruña a pustovne San Amaro v Seoane, Forcarei. (Arsenal83)
  • Při přestřelce u poustevny používá bratr otčíma oběti československou útočnou pušku vz. 58 P. (Viacslav)
  • Zhruba ve 45. minutě filmu se v záběru objeví traktor československé výroby Zetor. Podnik na výrobu traktorů vznikl po 2. světové válce jako součást Zbrojovky Brno. (BrianStorker)

Reklama

Reklama