Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý vynikající chirurg přišel o rodinu i paměť. Teď ale narazí na ženu, kterou kdysi dobře znal, a dostane tak šanci dát si život zase do pořádku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

mira007 

všechny recenze uživatele

Polská výpravná dobovka o doktorovi, který ztratí rodinu a paměť, aby hledal sám sebe a svoje blízké. Trochu větší dávka naivity jak v romantických částech tak těch dramatických, ale má to pohodové tempo, pěknou kameru, zajímavý námět a nějak se na to prostě dobře příjemně koukalo. Prostě Poláci umí. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Oj, jaký to silně dojemný příběh. A jak ty 2 hodiny rychle utečou. Vše jeta předvídatelné, prostě romantický dojemný příběh jako z Broadway nebo od V. Huga či nějakého spisovatele romantismu. Vše ve skvělé polské produkci a výpravě (oj, kam se CZ srovnání hrabe). Prostě. Pohádka hraná na city, ale ono to je dobře udělané a funguje. Milé překvapení. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Pokud jste neměli tu čest s Mastičkářem Jerzyho Hoffmana z roku 1981, tak si zkuste představit, že si doktorka Quinnová jde do Biedronky koupit DVD s Želarami. Máte to? Tak teď asi plus minus víte, na čem budete, když si dáte pauzičku o těch všech výbuchů, efektů či superhrdinů a necháte si své šrámy léčit tímto lidským příběhem. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Bože, to byl dojáček. Plnokrevná polská telenovela. Výběr herců - katastrofa, na důležitou roli dcerky nemohli vybrat snad míň půvabnou hérečku (ale hrabě krasoň se do ní stejně zamiloval). Toto moje kvílení se však netýká postavy Zošky - ta byla naopak přesná. Kvůli žehlení jsem zvolila český dabing - a nedokážu už poznat, jestli byl tak strašný (nejspíš nebyl), nebo jestli ho již z podstaty věci nesnesu u žádného filmu (protože spolehlivě bere filmu duši a autenticitu). Tedy: hluboké dilema, buď poslechnu rozum a dám tomu dvě tři ušmoulané hvězdy, nebo dám na srdce - neb mi to přineslo i moc pěkné a dojemné emoce. Bé je správně, člověk by měl prostě někdy vyměknout. ()

zolo 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě zdejší poměrně vysoké hodnocení tohoto průměrného dílka. Jde o zcela tuctový film. Polská produkce patří mezi ty lepší v evropských vodách, proto je tohle pro mě spíš zklamání. Děj je snadno předvídatelný, postavy jsou vykresleny ploše a nevýrazně, herecké výkony jsou spíš podprůměrné. Jdu asi proti proudu, ale, ač bych rád, víc jak dvě hvězdy fakt nedám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Podle datumů na bustě Rafała Wilczura (1885–1920), která je umístněna na klinice pod schody, film začíná v roce 1920 a pokračuje v roce 1935. (Jirka_Šč)
  • Natáčalo sa v týchto lokalitách: Zgierz, Lublin (Múzeum lublinskej dediny), Nieborów (palác), Falenty (palác), Głowno, Nowosolna (časť Lodže), Świdnik, Krzczonów, Liw a Nadarzyn (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až ve 24. minutě. (pornogrind)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama