Reklama

Reklama

Blázinec na koleji

  • USA Dorm Daze (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je pár dní před vánočním volnem a na koleji to vře. Styles, který má, alespoň podle svých siláckých řečí, za sebou spousty zkušeností, zaplatil kamarádovi Bookerovi prostitutku, aby už konečně přišel o panictví. Teď už jenom počkat, až sexy Dominique dorazí a postarat se, aby zatím nervózní Booker někam nezmizel. V tu samou chvíli další obyvatel koleje čeká na příjezd francouzské studentky na výměnu, která se jmenuje... taky Dominique. Takže na zmatky ve stylu "kdo je kdo" je zaděláno. A to není jediné. Tahle kolej je totiž jeden velký zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

To byl sešup! Z původních tří hvězdiček až do odpadu. Když jsem se dnes na film znovu díval, absolutně jsem nedokázal pochopit mé mladší já. Kvalitní komedie si vystačí s jednou záměnou a dokáže mě po celou dobu bavit, tady bylo záměn nepočítaně, jen ta zábava chyběla. Značná část komických situací čerpala ještě z dob němé grotesky, děj byl po celou dobu vcelku o ničem a závěrečná rozuzlení dokončila dílo zkázy. Všechno špatně. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pofiderní mix teenagerské komedie a kriminální zápletky tak trochu ve francouzském stylu plném omylů a absurdních náhod. To samo o sobě zní dobře, ale asi by to museli točit ti Francouzi, aby to splnilo účel. Scénář je zmatek nad zmatek , zmatení jsou bohužel i herci a nejvíce museli být zmatení režiséři. Možná za to může tráva a možná omezené schopnosti neumětelů, ale podstatné je, že to je prostě slabý film s nevyužitým potenciálem. Když dám tři hvězdy, tak jsem hodně tolerantní. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bratři Hillenbradovic nám opět ukazují že chtějí bavit. A proč ne? Já se u jejich filmů vždy bavím. King cobra, GAmebox.... No prostě zábavná blbost. A tak jsem se bavil i tady. Samozřejmě herce nemůžu soudit protože o ně tu rozhodně nejde, vtipy jsou postavené na náhodách, které jsou ač občas zdlouhavé tak vtipné. Fekálie se naštěstí nekonají. A DeBello je prostě idiot:-) úlet. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Patrick má kabelku. Alfred je asi mierne teplý, ale Patrick ho nechce, pretože chce Gertrudu. Gertruda ale chce Alexa a tiež má kabelku. Ale Gertruda si zavolá odpaňovacieho experta, ktorý sa volá tiež Alex. Medzitým Fedor a Jamal fajčia u Kendys jointa veľkosti pouličnej lampy. Kendys je lesba, len v tom ešte nemá jasno ale naisto vie, že je tehotná. Alex ale netuší, že Alex je tehotná s Alfredom a myslí si, že tehotná je Gertruda. V jednej kabelke je pol milióna v zlatých tehličkách, ale v ktorej? Jamal sa ju snaží zdvihnúť od zeme, ale nakoniec na to potrebuje vysokozdvižný vozík H16. Vtedy príde na radu čistič Lojzek ráže 42. Každý s každým trtká, každý má kabelku, každý každého chce zabiť a väčšina je tehotná. Proste totálny blázinec. (Kvôli spoilerovaniu boli osoby, obsadenie a dej úplne zmenené!) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Po několikátém shlédnutí zvyšuji hodnocení na maximum. Podle mě jednoznačně nedoceněná komedie. I když chápu hodnocení ostatních, já po prvním shlédnutí kdysi byl totálně mimo, ani v půlce filmu sem nevěděl kdo je kdo jakej sem v tom měl chaos. S každým dalším shlédnutí ale oceňuji genialitu vtipných situací, kterých je tam nespočet a hlavně musím upozornit, že zde není žádný fekální či nechutný humor, narozdíl od ostatních "podobných" komedií. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama