Reklama

Reklama

Sting

Trailer 2

Obsahy(1)

Za chladné a bouřlivé noci v New Yorku spadne z nebe záhadný objekt a prorazí okno zchátralého činžovního domu. Je to vejce, z něhož se vyklube podivný pavouk. (TommyZR)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (67)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydarené a áno tou cieľovkou sú naozaj začínajúce násťročné deti, ale to je jasné asi hneď po zazrení hlavnej hrdinky. Treba si uvedomiť najmä kto na horory chodí do kina a potom sa asi nie je čo čudovať že doménu v tomto žánri majú takéto kúsky, ja si plnú kinosálu na filme pre dospelé publikum ani nepamätám (asi predpremiéra Vtedy v Hollywoode). Potenciál má predpriemiéra Mad Max:Furiosa a aj to bude v publiku tak 50 na 50, aj s tými podpultovými že dobre uveríme Ti že máš 15, veď ako inak zarobíme. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rozhodne na nižšej úrovni, ako posledný pavúči pokus "Vermines", no stále dostatočne zábavný, bez toho, aby v človeku prevládali vyslovene negatívne dojmy. Tak, ako to uvádza vo svojom názore užívateľ "tron", poväčšina týchto ECO hororov, je z dôvodu kvality prevedenia prakticky na hrane sledovanosti, a tak keď sa objaví aspoň takáto priemerná "lastovička", prečo jej aspoň jednoručne nezatlieskať. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Francouzský vrstevník s názvem Vermines arachnofobikům zmasíroval dušičku mnohem důkladněji. Sting má boží úvod, jemuž nechybí vtipný nadhled, líbivý vizuál, dobří herci a příslib hravých pavoučích orgií, jenže pak mu v první zatáčce ujedou nohy a stane se z něj levoboček rodinného dramatu s nedomrlým hororem. Poslední třetina je sice nakopnuta zdánlivě odvážným krokem, ten je ale brzy znegován a zbývá už jen nudné finále, kterému nechybí ani ten nejprofláklejší poslední záběr před závěrečnými titulky. Přitom je to škoda, protože bylo načrtnuto hned několik motivů, s nimiž se dalo vyřádit. Takhle by bylo lepší, kdyby někdo už tak krátký film osekal o dalších dvacet minut. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Arachnofobici letos zažívají krušné časy. Letos tady mámě Havěť, která byla povedená z mnoha důvodů a teď Sting. To oproti mnohem reálněji pojatější Havěti sází na sci-fi linku o jednom malém pavoučkovi z vesmíru, který se rapidně zvětšuje a likviduje osazenstvo panelového komplexu. Pavouk je zde jenom jeden a je převážně dělaný CGI nebo praktickými efekty. To není na škodu, ale pocit nějaké nepříjemnosti je pryč a spíše to připomene starší filmy, které kdysi vycházely po stovkách. Je to zábavné, občas vtipné a naopak oproti Havěti mnohem víc brutálnější, ale ne tolik, aby mě to uneslo. Jedná se tak o fajn jednohubku, která rozhodně neurazí. Pokud vznikne dvojka, potenciál se zlepšit a zvýšit bodycount je obrovský. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti Francúzskemu zárezu do žánru Háveď, je toto o trošičku lepšie. Hlavne preto, lebo si to priznáva od začiatku, že je to vlastne béčko ako sviňa, bez snahy byť čímkoľvek viac. Dokonca Roache-Turner prišiel s lepším nápadom mimozemského pavúka, ktorého biológia je v zásade neznáma a preto nie je nelogické, že by za noc narástol trojnásobne, čo Háveď trošku ( hrajúca to na existujúceho pavúka odniekiaľ z Dubaja) v rámci logiky výrazne pokašľala. A zároveň sa to nehralo na sociálne presahy. Herecky síce priemerné a vyslovene mi vadili aj lakačky ( rutinné a nezaujímavé) ale ten nadhľad a mierny humor ma bavil. Takže slabé tri a v súboji týchto dvoch priemerov, jasný víťaz. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama