Reklama

Reklama

Late Night with the Devil

  • USA Late Night with the Devil (více)
Trailer 2

Přímý televizní přenos v roce 1977 se strašlivě zvrtne a vypustí zlo do obývacích pokojů národa. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (118)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá zábava s top herci a pár momenty překvapení, perfektní formát retro talk show, pro mě za mě ať se klidně užívá generativní AI než CGI - pokud výsledek stejně dobře, respektive ještě lépe vypadá (když už jsme beztak bez praktických efektů). Lepší jak všechny možný zbytečný variace vymítačských hororů za posledních 30 let. Beru klidně sequel s více temných 70’s reálií a referencí na satansko-iluminátský Bohemian Grove (x). ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prostředí sedmdesátkové televizní show, jako prostor pro nadpřirozený horor? V Late Night with the Devil naštěstí překvapivě funkční, první polovinu komorní a spíše s náznaky hororu. Poslední třetina už moc divoká ale Dastmalchian je opět vynikající a zápletka a prostředí dost originální na to, aby se divák bavil u ojedinělého hororového zážitku. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Retro atmosféra pěkná a nápad natočit film ve stylu sedmdesátkových televizních pořadů je super. Ale jinak to nedokáže tolik ohromit a překvapit. Hororový nádech to sice má, ale nějaká hrůza nebo napětí a děsivý chvíle nečekejte. Čekal jsem od toho víc a myslel jsem si, že budu více nadšený. Ach jo. 5/10 ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Teda tolik studii co na tomhle filmu dělalo, sem tedy nečekal, ale podívaná to byla pěkná. Co se mi na filmu hodně líbilo, bylo to pomalé budování atmosféry, z počátku skrze neviné věci a které však stupňovali napětí, aby to pak v závěru vyvrcholilo v celkem decetní masakr. Film má na víc super pointu a nechává tak prostor k zamyšlení, ať už nad kritkou společnosti a nebo nad tím, co se tam vlastně stalo. Navíc mám vždycky rádost, když v podobně bizardním hororu hraje David Dastmalchian. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Originálny koncept prezentovania paranormálnych javov sa tvorcom rozhodne uprieť nedá. O tom žiadna. Nuž ale, Ja tak celkom nerozumiem tomu tunajšiemu “aplauzu”. V globále sa 3/4 filmu nič nedeje, pričom za zmienku stojí akurát tak jedna kratšia debata s diablom, vizualizácia fóbie a úplný úplný záver, ktorý je odseknutý za minútku aj dačo a - finito. Toto sa pravdepodobne v červených poličkách dlho neohreje, i keď priaznivcov si tento “snímok z javiska” nájde. Rozuzlenie je plusom, no nič z čoho by mal človek po tej nude padnúť na riť, lebo toto je rozhodne viac konverzačka, než šokujúci horor so silnými kartami, ktoré len tak jednu za druhou - “súka z rukáva”. Medzi dva-3, viac ani o chlp. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Colin Cairnes vysvetlil, prečo sa film odohráva v roku 1977: "Film musel prebiehať v pondelok večer kvôli týždňu prieskumov sledovanosti, takže je veľa v hre a toto je začiatok týždňa, ktorý rozhodne o kariére Jacka Delroya (David Dastmalchian). No a rok 1977 bol jediným rokom v 70. rokoch, kedy Halloween pripadol na pondelok večer."  (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Melbourne v Austrálii. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

14.10.2023

V posledních deseti dnech probíhal ve slunném katalánském Sitgesu 56. ročník Mezinárodního festivalu fantastických filmů. Kulturní svátek zahrnující zástupce zejména žánru hororu, thrilleru, fantasy… (více)

Reklama

Reklama