Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Normalne bych dal samozrejme odpad, protoze tahle silena splacanina bez spetky soudnosti si nic jineho nezaslouzi,ale z nostalgie a vzpominek na tu dobu budu preci jen mirnejsi a dam jednu hvezdu. Po 30 ti letech, kdy film bezel v TV a ja mel mozno ho videt, jsem celou dobu jen nevericne kroutil hlavou. Jak mohlo proboha neco takoveho spatrit svetlo sveta? Navic opravdu nesymptaickej Kolumbijec tu dostal roli Lugiho (patrne italskeho instalatera), ten jeho hispano ksicht je do oci bijici. Predstavte si, ze by jste hrali Super Maria na Nintendu a ovladali by jste skakajiciho Kolumbijce. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal PC hru 'Super Mario'. Veselá lákavá hra, na které kde kdo vyrůstal. Popularita neušla ani filmovým tvůrcům a tak se rozhodli natočit podle ní film. Mě hlavně zajímalo, jak si poradí s příběhem, protože hra vlastně ani žádný nikdy neměla. Jen se postupovalo kupředu, skákalo a sbíralo body. Do hlavní role byl obsazen Bob Hoskins a výběr to byl dobrý. Dle své vizáže se hodil nejlépe. No, a jak to nakonec dopadlo celkově? Vznikla komediální třeštěná taškařice, jakých už bylo natočeno spousty. Chvílemi se mi i zdálo, že se to až přehání a že to padá do nechtěné trapnosti. Dennis Hopper jako padouch byl skvělý. Docela ho byla pro takový snímek škoda. No, pokus to nebyl špatný, ale přeci jen to mohlo být daleko lepší. ()

Reklama

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, co si o tomhle filmu mám myslet. Je to mírně nevkusné, mírně zábavné, napůl ospalé a napůl akční, občas mě z divácké letargie probral nějaký ten vtípek a celkově si myslím, že je to hanobení Mária s Luigim, těch našich dětských idolů. Možná, že by film o hrdinných instalatérech měl natočit spíš Tim Burton, ten by to asi čapnul líp. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Explodující mauzoleum. Zpočátku jsem si u tohoto filmu řekl, že nebude tak špatný, jak podle hodnocení může vypadat. Já se ale mílil. U tohoto filmu jsem v polovině usnul, a pak mě ke konci vzbudila má ségra, která se se mnou na to dívala. Omlouvám se, ale tohle podle mě není dobrý film. Nudil se, a špinil jméno kultovní videohry. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Vše co si člověk kdy přál od Mária v jednom úhledném balíčku. Špinavý Bronx, slizké houby a ještě sliztější politici, auta a automobilové honičky, punková stylizace, dinosauří dimenze s humanoidními dinosaury a monarchií, stroj na evoluci, několik různých love story, skákací boty, stále se opakující hudební smyčku. Opravdu, věrněji asi zadaptovat Mária nešlo. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Článok v časopise "Spy" vyhlásil, že scenár bol počas výroby prepisovaný tak často, že herci prestali venovať pozornosť tomuto každodennému prepisovaniu. (Raccoon.city)
  • Bob-omb, kráčajúca bomba, ma obuté tenisky značky Reebok. (Raccoon.city)
  • Tom Hanks chcel rolu vo filme, ale firma Nintendo sa obávala, že herec nespraví zo snímky trhák. (Raccoon.city)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama