Reklama

Reklama

AKA

  • Francie AKA
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (78)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Síce v danom žánru tuctová záležitosť, avšak má svoje akčné scény naplánované a koncepčne realizované tak, aby celý film bol „nejako funkčný“ (aspoň na povrchu). Runtime sa zbytočne šplhá nad 120 minút a aj ten záver zanecháva za sebou niekoľko pripomienok. Každopádne, po nejakom čase je to snímok od Netflixu, ktorý vykazuje nejakú koncepčnú predstavu. Je vidieť, že herec Alban Lenoir sa vo svojich posledných filmových rolí spíš špecializuje na postavy , ktoré účinkujú v tvrdších (samozrejme dopredu nakomponovaných) akčných filmoch. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Slušnej a svižnej film, kterej si drží tempo od začátku do konce. Vynechal bych ty momenty, kdy se hlavní hrdina sbližuje s rodinou mafiána, silně mi to připomínalo dřívější dobu a filmy třeba s Van Dammem. Posledních 20 minut mi pak připadalo celkem šílených, nebudu víc prozrazovat, každý kdo to uvidí, ať si udělá názor sám. 60%. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hm, taková pěkná špionážně gangsterská krimi to bývala mohla být, temná, syrová, nebýt ovšem toho jejího pokoutně podsunutého ideologického poselství sluníčkářskou produkcí. Na mě ovšem působilo spíš opačně - při finále s patetickou zpovědí ublíženého dobráka Moktara jsem nevěděl, jestli se mám spíš cynicky smát a nebo zvracet. Akce za pět, zápletka a pointa sotva za jednu. Ale co se takhle příště vybodnout na politikaření a moralizování, a obsadit hlavní role nějakého akčního řežebného bijáku postavami brutálního Adama a nějaké novodobé brutální Nikity? Mohla by ji hrát klidně Adamova odbarvená kámoška-agentka, fajn typka, která bohužel nedostala moc prostoru. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Taká akčná klasika z Alžírska...ehm Francúzska, ktorá ani nenaserie, ani nenadchne, ale hlavne ukazuje, že Cantona bol nielen špičkový futbalista, ale je aj obstojný herec. Lenoir si ide samozrejme svoje a so svojou ubitou postavou a predsadenou tlamou likviduje každého, kto sa mu začne srať do cesty. Filmov, ako je tento sú desiatky, alebo skôr stovky, ale na zabitie večera postačuje. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kameraman a hlavní hvězda Ztracené kulky, přináší pomalý a smrtelně vážně míněný akčňák, který se občas přepne do akční rubačky. V nejlepších scénách připomene Raid nebo to lepší od Manna, ale děj neobhájí stopáž, akce je málo a chybí jí drive a wow momenty. Nenáročná jednohubka, která má bohužel o 30 minut navíc. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama