Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

genetique 

všechny recenze uživatele

Super, o 360stupňov lepšie ako jednotka a to som od toho nič neočakával. Roba nemám ani dosť v láske, ale myslím, že tu si štyri hviezdy zaslúži. Príbeh zaujímavý, možno trochu pritiahnutý za vlasy, niektoré scény ozaj úchylné, ale tak ti už v bláznivých komédiách býva. Skvelo, veľmi dobre ma táto komédia pobavila, len čo je pravda. 80%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco tak nízkého a zároveň nechutného člověk opravdu nevidí každý den. Schneider pro mě bude vždy největší nula mezi zámořskými filmovými hvězdami. Jenže do této smetánky se dostal právě díky tomu, že umí bavit lidi. Čas od času má na nenáročnou zábavu chuť každý, a proto s hodnocením níž nepůjdu, i když koncentrace demence přesahuje únosnou mez. ()

Reklama

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Vím že mě za maximální hodnocení půlka lidí prokleje, ale tohle je prostě můj šálek kávy v oblasti humoru. I když byl první díl lepší, přesto jsem se skvěle bavil a smál se. Na druhou stranu chápu i hodnocení nízko kolem 2 hv. Toto nesedne každému, jako mě nesednou Pythonovci => mě ti kluci přijdou trapní. Každý jsme jiný, a proto je život tak krasnej ;)... ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Stejně svižná komedie, jakou jsme poznali v prvním díle. Upřímně jsem se bavil od začátku až do konce a klidně se za čas na amerického gigola podívám znovu. Nejlepší scénka v akvárium "My v Evropě neterorizujeme jiné země kvůli ropě"... krásně pravdivé. Čtyry hvězdy, protože některé scény mi přišli zbytečně nechutné. Zejména ty s ženou s kokotím nosem. Ale jinak plnohodnotná komedie. Já nejsem gay! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pokračovaní ujeté komedie, Deuce Bigalow: Dobrej striptér z roku 1999 přináší stejný druh humoru jako první díl. Ovšem o dost trapnější. Deuce pořád žije v USA, ovšem bez své manželky která tragicky zemřela. Deuce je po jednom incidentu na pláži stíhán zákonem a tak odjíždí do Evropy na pozvání svého přítele T.J. Po příjezdu mu ovšem T.J. prozradí, že v Amsterdamu řádí vrah gigolů. A tak se bude muset Deuce vrátit zpět do své staré práce, aby mohl dopadnout již zmíněného vraha. Během toho se mu samozřejmě přihodí mnoho vtipných situací. Některé z nich jsou docela povedené. Jiné nikoli. A taky opět nechybí nechutné scény jako v první díle, jenže tady jsou opravdu nechutné.To myslím v tom, špatném slova smyslu. Hlášky jsou některé v celku povedené, ale už postrádají ten švih těch z prvního filmu. Dále pak Deucovi zákaznice, jsou opět všechny nějak fyzicky nebo i psychicky postižené. Stejně tak jako v prvním díle. Ovšem tady to už není tak nápadité, originální a vtipné jako v prvním dílu. Ve filmu mě, ale potěšily scénky narážející na Američany nebo na turisty v Evropě. No a co k filmu říci na závěr? Rob Schneider dělal, co mohl, ale laťku prvního, v celku povedeného filmu nepřeskočil. Takže 2 hvězdy. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)

Reklama

Reklama