Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jude Law byl pro postavu Alfieho ideální volbou. Má na ni potřebný vzhled, charisma a dokáže sám celý film utáhnout i herecky. Tady z plátna v podstatě neslézá, každou chvíli promlouvá přímo na kameru a přestože jeho příběh je vlastně pouhá moralita, je to podáno tak, že to ani nevadí. A kolem něj je samozřejmě spousta nádherných hereček. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vskutku nevyužitý potenciál, pretože na začiatku sa to zdalo, že to bude nejaká uletená komédia, alebo to pôjde podľa očakávania do romantickej polohy. Lenže tu to skĺzlo do drámy s posolstvom, ktoré dáva zmysel, ale neočakávali ste takýto vývoj a koniec. V strede filmu takmer chýba zápletka, samá vata. Ale taka použitá z uší. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Film o muži ve středních letech, který si jen užívá, neváží si své přítelkyně a hodí se za stále novými děvčaty, až jednoho dne přijde nejen o přítelkyni, ale také o nejbližšího přítele, kterému se vyspal s jeho dívkou a hrozí mu docela vážné onemocnění. Když se podezření ukáže jako falešné, jde do sebe a začne uspořádávat svůj život. Některé chyby už jsou však nevratné. Poměrně zajímavá studie prostopášného života s příjemným Jude Law v hlavní roli. ()

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se neměla dívat na originál a remake hned po sobě.. Měla jsem tendenci pořád srovnávat, chyběla mi elegance původního snímku, tento Alfie byl až moc přímočarý. Navíc mě nic nepřekvapilo - po formální stránce se jedná téměř o čistou kopii.. Co se příběhu týče, proběhlo pár úprav, psychologie postav nebyla tak důkladně propracovaná a především chyběl jeden zásadní moment prvního Alfieho, který s divákem (a dokonce i s hlavní postavou) vyloženě otřese. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAKO SVOBODNÝ MUŽ VYHLEDÁVAJÍCÍ DOBRODRUŽSTVÍ SE MUSÍM ŘÍDIT JEDNODUCHÝMI PRAVIDLY. MÉ KRÉDO SHRNUJE JEDINÁ RADA, KTEROU MI DAL TÁTA: "KDYKOLIV POTKÁŠ KRÁSNOU ŽENSKOU, TAK PAMATUJ, ŽE EXISTUJE CHLAP, KTEREJ JI CHCE OPÍCHAT.".…“ /// Film o chlápkovi, kterej žije jen pro T.K.Z. (tvář, kozy a zadek – poznámka pro ty, co žijou pro něco jinýho…). Svět náhledem sympatickýho (?) floutka, kterej je zkaženej, a to tak, že lže i sám sobě. Poučky, moudra, pravidla – průvodce světem, ve kterým je nejlepší parta jeden. Cesta ke každýmu ,,moudru“ vede přes několik vagín (který nejsou vidět – poznámky pro ty, co je vidět chtěj…) a to, co mohlo bejt zábava, sklouzává do dramatický polohy, která mě spíš nudí. Jestli hledáte na cestu k vagíně průvodce, tak asi doporučím Hitche. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Divadelní hru z roku 1963, kterou napsal Bill Naughton, ani film z roku 1966 jsem neviděl. 2.) Makám na umění resilience. 3.) Thx za titule ,,kl4x0n“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Keď Alfie (Jude Law) ide autom z Manhattanu navštíviť Marlona (Omar Epps) a Lonette (Nia Long), prejde cez Brooklynský most, ktorý vedie na Long Island a nie na sever New Yorku, kde žijú. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku i v anglických mestách Londýn, Liverpool a Manchester. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď je Afie (Jude Law) u lekára, si hodinky na jeho zápästí menia svoje miesto – raz sú na ľavej ruke, raz na pravej. (Arsenal83)

Reklama

Reklama