Reklama

Reklama

Žraloci v Paříži

Trailer

VOD (1)

V Paříži se v řece objeví obří žralok a může z toho být nevídaný masakr. Zasáhnout proto musí jedna vědkyně, která se přitom snaží vyrovnat s nedávnou tragédií. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne, nejde to, nemůžu si pomoct, ale já tyhle moderní "progresivní" francouzské filmy prostě absolutně nedávám. Namísto vnímání lákavě brakového děje mě neustále znechucoval "nenápadně" podsouvaný feminismus, multirasovost, ekohysterismus, lesbismus, hnusily se mi všechny ty nesympatické karikatury extrémně feminizovaných ženských, trpěl jsem při typicky francouzsky afektovaném přehrávání všech zúčastněných, uši mi rvalo časté ječení umocněné rozeřvanou hudbou, moje oči trpěly skákající ruční kamerou, nelíbila se mi nepřirozená počítačová animace... Jo a ona žraločí dějová rovina stála taky dost za houby, to si zase radši někdy pustím první tři geniální Sharknada. ()

Krouťák odpad!

všechny recenze uživatele

Odvážil jsem se jen a pouze kvůli režisérovi, jehož The Divide mě kdysi zadupalo do sedačky. Bohužel, tohle je přesně definice zbytečného bordelu, kterým se na Netflixu musíte brodit při snaze najít nějaký film, který by za váš čas stál - a to se zdá být čím dál tím obtížnější úkol. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neskutočná spŕška dejového primitivizmu a debility najhrubšieho zrna, ale aspoň sme sa hneď v úvode snímku dozvedeli, že žandári v Paríži majú vysielačky, ktoré fungujú aj keď ste 10 metrov od seba. Čo tam potom, že si to môžete povedať "ksichtom ksicht", treba stískať gombík. No a v tomto duchu sa to nesie prakticky až kým nespadne opona. Jedna hviezda za síce absolútne drbnutú, ale aspoň z hororového hľadiska obstojne spracovanú scénu v "kanáloch". Strašné dačo, ale mám dobrú správu! BUDE DVOJKA! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Miluju žraločí béčka a do tohohle filmu jsem vkládal docela naděje. Tenhle režisér že natočil unikátní The Divide? Celé to vypadá jako telenovela, herecké výkony jsou naprosto příšerné a scénář dělá ze všech naprostý čuráky. Když jsou všichni v podzemí a začnou tam běhat jako kreténi a v panice padat žralokům do tlamy, dostával jsem normálně záchvaty smíchu. Kdyby všichni zůstali stát a policejní jednotka je pokropila, tak nezemře jediný člověk, kromě tý vypíčený aktivistky. To je taky jediný důvod mých dvou hvězdiček. Tahle eko politická sračka totiž aspoň uspokojila divákovu touhu po smrti tý vymrdaný čubky, finální masakr je opravdu hodně vtipný, efekty ujdou a apokalyptický konec zvedne tuhle nedomrdlou píčovinu o level up. Nechápu, jak může Gens filmařsky tak strašně klesnout. Ale takových nadějných filmařů co nenaplnili svůj potenciál už tu bylo spousty. CGI jde, smrti taky, ale jinak je to tak příšerně debilní a iritující, že se nedá mluvit o ničem jiném, než dalším neskutečném zklamání. 40%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Francii se v poslední době nějak nedaří a tak místo svižnýho hororu se žraloky dostaneme utahanou ekoagitku o tom jak tím, že vypouštíme odpad do oceánu tak vytváříme obrovský žraloky který se navíc chovají zmateně a nelogicky a tak si to vyrazí naproti proudu Seiny usadit se do Paříže. Zatím co v Čelistech nebo nějakým jiným starým dobrým filmu by tak maximálně řešili jak tu potvoru zabijou tak tady se řeší jak zařídit její přežití. Wtf?! no co už je to v kontextu dnešní pošahaný doby to bych ještě akceptoval, ale nepřidá tomu ani fakt, že žraloci jsou na scéně minimálně a když už tak ty komicky zrychlený podvodní záběry na nepřesvědčivě se pohybující digitální žraloky tomu taky zrovna nepřidají. Navíc to, že tvůrci stran toho triatlonu naprosto nepochopitelně prováhali šanci na šťavnatý masakr (Vzpomeňte například na Piraňu 3D) je neodpustitelné. Takže jedna hvězda aspoň za tu scénu kdy žraloci sežerou aspoň část těch debilních enviromentálních aktivistů a za co dávám tu druhou to už asi ani nevím. No možná, že za ten vtipnej konec aneb letos asi olympiáda v Paříži nebude. No nic radši to rychle odklepnout dřív než si to rozmyslím.25% ()

Zajímavosti (5)

  • Když se skupina pokusí pomocí výbušniny uzavřít žraločí hnízdo, jsou přeživší stále pod vodou a v blízkosti, když dojde k detonaci. Přesto jsou pouze zmítáni. Tlaková vlna při výbuchu pod vodou je ve srovnání s výbuchem na souši mnohem silnější (a má delší dosah). Ruční granát by byl na takovou vzdálenost pravděpodobně smrtící a tento výbuch byl více než dostatečný k tomu, aby okamžitě zabil všechno a všechny v jeho blízkosti. (Johnny.ARN)
  • Film zasiahla kontroverzia, keď Vincent Dietschy obvinil Netflix z plagiátorstva. Príbeh je totiž veľmi podobný jeho príbehu z roku 2014, ktorý vtedy poslal Národnému centru pre kinematografiu a animované obrázky. Jediným rozdielom je totiž, že namiesto žraloka vystupuje v jeho príbehu sumec. Dietschy sa obrátil na súd, ktorý bude rozhodovať v priebehu roka 2024. (Arsenal83)

Reklama

Reklama