Reklama

Reklama

Žraloci v Paříži

Trailer

VOD (1)

V Paříži se v řece objeví obří žralok a může z toho být nevídaný masakr. Zasáhnout proto musí jedna vědkyně, která se přitom snaží vyrovnat s nedávnou tragédií. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Fantastická scéna v katakombách zahřála u srdíčka. Být "takových parádiček" ve filmu více, asi jsme spokojenější všichni. Zbytek je totiž těžký průměr (místy dokonce podprůměr), který neurazí pouze v případě, že jste přišli koukat na to, jak žralok dělá kašírku z nabubřelých Frantíků a ekoaktivistů. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Žraloci v Paříži je po dlouhé době skvěle natočený eko horor. Očekával jsem něco jako Žraloka v Benátkách, ale tohle je úplně jiná liga. Speciální efekty jsou skvělý, herci sympatičtí, výborné prostředí a hlavně je film napínavý. Závěr přislibuje pokračování, tak doufám, že se ho dočkám a že si udrží aspoň poloviční kvalitu. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Reziser Xavier Gens je urcite znama firma,zopar jeho kuskov z minulosti stoji zato vidiet,aj preto ma potesilo,ze prave on natocil tento animal horor a prekvapuje ma to slabsie hodnotenie,lebo uprimne ruku na srdce,pri pohlade na to,ake hrozne sra*ky sa tocia v dnesnej dobe na zralociu temu je toto este nadpriemerna zalezitost,scena v katakombach a zaverecnych zhruba 20 minut je fakt super,ma to aj slabsie chvile,to zase nemozem klamat,ale mne sa to pacilo a hroznu radost mi urobilo,ked ta ku*va starostka Pariza skoncila tak,ako skoncila...:⁠-⁠) ()

hakon 

všechny recenze uživatele

To co začíná jako celkem fajn dramatický shark terror, skončí jako odporné céčko. Úvodní scéná je celkem dramatická a má koule a tím ve vás vytvoří dojem, že takhle seriózní a originální bude celý film. Ejhle, právěže vůbec. Jakmile se dostaneme do Paříže, tak to jde ke dnu jak Titanic a postavy jsou nejen k smíchu a úplně na palici vykradné z čelistí tak umělě, že se vám bude chtít zvracet, ale celkově všechno k čemu to spěje ke konci až odpad! Ještě jsem hodnej strejda a za snahu v úvodu a pár fajn momentům se tomu lze podívat do očí a nedat tomu pěstí, ale stejně se na to nedívejte. 3/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď chcem zničiť žraloka, tak jednoznačne použijem tony výbušnín a polovicu Paríža zrovnám so zemou. Nádherná paródia na zdravý rozum, kde sa len potvrdzuje, že keď nevieš napísať nejaký scenár, hoď tam žralokov a ono sa to už nejako pozliepa. A pri pohľade na stupídne postavy, fialovovlasé aktivistky, odvážne plešaté ženy a celkové obsadenie Paríža sa to pozliepalo tak, že divák nakoniec fandí tým drsnokožcom. Najdesivejšie na filme je, že mal rozpočet skoro 20 miliónov eur. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Prvé nezverejnené zábery a pozadie z nakrúcania filmu sa predstavilo 27. januára 2024 na medzinárodnom festivale fantastických filmov Gérardmer za účasti Xaviera Gensa a Bérénice Bejo. (Arsenal83)
  • Film zasiahla kontroverzia, keď Vincent Dietschy obvinil Netflix z plagiátorstva. Príbeh je totiž veľmi podobný jeho príbehu z roku 2014, ktorý vtedy poslal Národnému centru pre kinematografiu a animované obrázky. Jediným rozdielom je totiž, že namiesto žraloka vystupuje v jeho príbehu sumec. Dietschy sa obrátil na súd, ktorý bude rozhodovať v priebehu roka 2024. (Arsenal83)

Reklama

Reklama