Reklama

Reklama

Žraloci v Paříži

Trailer

VOD (1)

V Paříži se v řece objeví obří žralok a může z toho být nevídaný masakr. Zasáhnout proto musí jedna vědkyně, která se přitom snaží vyrovnat s nedávnou tragédií. (Netflix)

Diskuze

FMDmaster

FMDmaster (hodnocení, recenze)

No TVL 🤣🤦‍♂️ Green Deal sekta meets Netflix sektu - tedy naprosto VSE tu samoz šefujou ženy a některé se i pusinkují, Police Nationale už ani nemá cenu komentovat ⚫ tedy kvóty jsou splněny může se točit "film". Po 40min se stane... hm nic. řeší se signál. Pak koukáme na emotivní french Gretu - něco na instáči prý že je třeba zachránit sharka a tím se spasí svět - no doslova akční horor. Po dalších 30min se stane nic jen sledujeme ikonku žraloka na compu z 1990 jak se pohybuje po městě. Sharka vidíme jednou a že prý 12 dead no nějak sem to v tom střihu ani neviděl, ale ok. konec už se řeší evoluce, politika a velká akce "prásk boom" a třeba říci, že se konečně něco děje, ale to film nezachrání! film končí ve stylu "Planet of Sharks" = malina všech malin 

Uživatel FMDmaster smazal svůj příspěvek.

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

No já nevím,mě ten film nepřišel vůbec tak špatnej,jak by si člověk podle hodnocení a komentů mohl myslet-už jsem viděl mnohem horší žraločí filmy a tenhle patřil k tomu celkem lepšímu za poslední dobu.Nad logikou nebo nelogičností děje tady vůbec nebudu polemizovat,rovněž tak nad tím,že je to v něm samá černá tlama(hlavně u ozbrojených složek,což je úsměvné),autoři tam samozřejmě propašovali i dvě lezbosky...Ale jinak je to trikově celkem dobře udělaný,lekaček a nepříjemných momentů tam taky pár je,nějaký to gore,je tam dost krásných záběrů na Paříž ze Seiny(o to víc je člověku líto když vidí,co z toho města,z té země a kontinentu demokratičtí sluníčkáři dokázali udělat a jakou špínou dokázali zasrat celej kontinent🤮)a pořád se tam něco děje-já byl vcelku spokojenej👍Za mě je to čistej průměr

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Tvl, když si člověk pročte komenty v recenzích z první poloviny (dvě hvězdy a výš), tak má chuť se odstěhovat na Mars. To už je fakt lidstvo tak brutálně hloupoučké a primitivní? Vždyť tohle je megapíčovina, že i Asylum je proti tomu Nolan. Tohle má být v černé barvě, proboha!

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Tak si tak říkám, jestli jsou čeští diváci považováni za takové tupce, že se muselo "Žraloci v/na Seině" přeložit jako "Žraloci v Paříži".

frank1974

frank1974 (hodnocení, recenze)

OBSAH:Brilantná vedkyňa Sophia sa dozvie, že hlboko v rieke pláva veľký žralok.

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Trailer! Oblíbený řezník Xavier Gens servíruje hutnéj žraločí masakr v centru Paříže během mistroství světa v Triathlonu. Doufám, že se nebude držet zkrátka, chci pořádnéj bodycount!

Reklama

Reklama