Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Po Pam Anderson si Netflix vzal do hledáčku slavného Arnolda a opět jsem spokojen. Nikdy jsem jeho životopis zvlášť nestudoval, jenom sledoval filmy a něco málo o kulturistice, takže jsem se dozvěděl velkou škálu nových věcí. Divák se dozví vše podstatné od jeho dětství až po současnost, krůček po krůčku od malého bytečku v Rakousku až po honosné sídlo. Jak to mohl naprosto obyčejný a neznámý rakouský chlapec dokázat ? Arnie Vám to vše poví v těchto skvělých tří hodinách. Líbí se mi, že nemá problém mluvit vůbec o ničem - striktní dětství a dospívání, steroidy, ''válka'' se Stallonem, rozvod a nemanželský syn. Po zhlédnutí jsem si uvědomil, že je to opravdu výjimečný člověk co se kariéry týče. Kdo dokázal být č.1 v nějakém sportu, následně pak hereckou akční hvězdou a nakonec věhlasným politikem ? Já o nikom takovém nevím. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zhuštění životopisu Total Recall do tříhodinového seriálu. Pro Arnieho fanoušky příjemné pokoukání, kde je Arnold podán jako ten pravý a bezchybný Američan a kostlivci ve skříni se prakticky neřeší.  Trochu egoistické ale pro nekritické obdivovatele (kam patřím i já a díky Arnoldovi mám spoustu krásných vzpomínek na dětství) naprosto ideální. Pro odpůrce odpudivé až zdraví škodlivé. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Arnold je špičkový mistr sebepropagace, což předvedl i tím, že ať je pod režií dokumentu napsaný kdokoliv, ve skutečnosti to zjevně aranžoval Arnold. Tak si sedí v lázni uprostřed sněhu, kouří doutník a zmoudřele vypráví o životních moudrech, ke kterým dospěl. Přizná sice pár chybiček, ale nic zásadního, a hlavně ho hnal drajv a těžké dětství. Něco pravdy na tom bude. Dosáhl neskutečného úspěchu, třebaže ty chybičky nebyly tak malé, jak je popisuje. Ale tah na branku měl jak tryskáč, a kdyby to bylo v USA možné, klidně bych se vsadila, že se stane prezidentem. Nepovažuji ho sice za obzvlášť dobrého herce, ale typově je téměř nenahraditelný, měl často čich na dobré projekty a dal do toho všechno. Ale, že by si nás pustil do soukromí, to zase ne. Zrežíroval si svůj portrét skvěle. SHRNUTÍ: Arnold tak, jak chce, abyste ho viděli. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Narcizmus sa vypláca. Arniemu stále idú hlášky, len bez osemdesiatkovej irónie, zato s ideologicky s ultra osemdesiatkovým reaganovským mindsetom. To, že sa často vďaka tomu mení na paródiu seba samého však nezmazáva jeho status totálnej legendy a unikátneho životného príbehu, ktorý sa však dá interpretovať oveľa zaujímavejšími cestami. Ale Arnie nie je Bob Dylan, tak prečo by sa to malo diať... ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Mám s tím stejný problém jako asi každý. Část o kulturistice je suverénně nejlíp natočená a nejlépe sestříhaná. Filmová část je s přehledem nejzajímavější, ovšem braná strašlivě v poklusu, a pasáž o politice je rozháraná a trochu utahaná. Lepší než podívat se na film, je přečíst si Arnieho paměti Total Recall. Tenhle dokument je jejich zhuštěnou verzí. Ne tak pohlcující, ne tak vyčerpávající a ne tak výmluvný. Ale hýbe se to a mluví to, což bude pro dost lidí plus. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama