Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vyloženě katastrofa to není. Přežít se to celkem i dá, nutno říct, že hlavně zásluhou Willa Ferrella, který podobné typy sebestředných hlupců ovládá jako málo kdo. Ovšem ani on nezabrání prostičkému příběhu a ještě nudnějšímu scénáři zakopat hluboko pod zem potenciál, jinak poměrně originální a slušně obsazené komedie (zasmál jsem se všehovšudy 3x, takže slovo komedie je třeba brát s rezervou). ()

Falko 

všechny recenze uživatele

No neviem, ale od reziserky filmov Samotar v Seattle, Michael alebo Laska cez internet som cakal nieco ine a s Nicole Kidman v hlavnej ulohe uz duplovane. Ani neviem, co ju to napadlo, vziat takuto ulohu po takych vynikajucich filmoch, ake uz ma za sebou. Akykolvek humor sa mi zdal byt skor trapny, ako dobry. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Will Ferrel to vyřešil naprosto jednoduše. Nechutně přehrával. I jeho samotné obsazení byla naprostá rána vedle.Zatímco on háže jen pitomé ksichty, Nicole se to snaží všechno zachránit a nutno uznat, je velmi roztomilá. Michael Caine a Shirley MacLaine jsou zábavní a komedie se drží těsného průměru. Škoda špatného Ferrela. Kdyby hrál někdo lepší, mohl mít i film lepší hodnocení. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díky evidentní úzké provázanosti s u nás zcela neznámým seriálem je to takřka nehodnotitelné. Nicole Kidman může být roztomilá jak chce, ale podprůměrný, nezajímavý a nevtipný scénář nezachrání. Mezi hlavní dvojicí to nijak nejiskří. Je to hodně ukecené, ale dialogy jsou prázdné a o ničem. Humor je dosti jednoduchý, ale o to (pravděpodobně) vzhledem k předloze tvůrcům šlo. Naznačené linie krom hlavní vyzní do ztracena a ani ta ústřední nevezme za srdce. Přes všechny nesporné zápory a neduhy, kterými může romantická komedie trpět, je výsledek překvapivě koukatelný. Sice průměr ve všech ohledech a sám pořádně nevím proč, ale odsoudit to prostě nelze. Zřejmě kvůli Nicole... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový milý, pohodový, oddechový film. Čiší z něj jakési kouzlo, ale bohužel mu chybí nějaká hlubší dějová linka. Nicol to zahrála v pohodě, takže normálně a přesvědčivě, ona je vcelku dobrá herečka. Dokonce jsem i na chvíli zatoužila umět taková kouzla. Takže to shrnu, je to pohodová romantická komedie s dobrou herečkou, ale nemá tak dokonalý děj. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama