Reklama

Reklama

Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

(seriál)
  • Československo Smolíkovi (více)

Epizody(13)

Smolíkovi jsou obyčejná rodinka z maďarské Budapešti, která žije běžný život… Dokud se ovšem jejich geniálnímu synkovi nepodaří navázat kontakt se svým potomkem z 33. století! Tím se všechno mění. Zdánlivě banální problémy Smolíkových se komplikují o to víc, že jim z budoucnosti dorazí „na pomoc“ vynálezy, na které není v 70. letech 20. století lidstvo připraveno – a Smolíkovi už vůbec ne… Nepomáhá ani to, že se do jejich patálií často připlete zvědavý soused Halíř. A tak si Smolíkovi musí poradit s urychlovačem výroby, usměrňovačem času, létajícím talířem, nebo dokonce meteoromutomotorem. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nejlepší série byla podle mě Smolíkovi na prázdninách. Této bych udělil čestné stříbro. Seriál je humorný a v mnohém předčil dobu. Hlavně co se nápadů týče. Hned několik jich v různých podobách dnes funguje nebo brzy fungovat budou. V průměrné, jinak ničím nevyčnívající, rodině se najdou jistě mnozí a celou řadu problémů poznají. Seriál Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy lze ocenit i pro jeho nadčasovost. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Vzdávám po 5 dílech. Tohle zřejmě není seriál pro mě. Možná by pomohlo, kdybych na to měl nějaké nostalgické vzpomínky, ale poněvadž to sleduji poprvé, tak mi to přijde prostě jen špatné. Dysfunkční, rádoby vtipná, rodina, slabé pokusy o humor, který jen málokdy vede alespoň k pousmání a velmi ošklivé zpracování. Už nekonečná znělka mě měla varovat, že tohle bude utrpení sledovat. Že já se raději nekoukal na Frantu Pištulu. ()

Reklama

skoda120L 

všechny recenze uživatele

Senzační příběhy rodiny Smolíkovy. Úžasné příběhy , hudba, animace a hlavně dabing. Nejlepší díly byly Superdům , Usměrňovač času a Meteoromutomotor. Dávám pět hvězdiček jako u druhé série Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka avšak druhá série byla prostě nejlepší ze všech třech. Ale pěkná vzpomínka z dětství . Všem doporučuji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Miazgovci" sú nenápadnou východoeurópskou, maďarskou, obdobou populárneho amerického animovaného seriálu "The Simpsons". Otec Gejza, matka Paula, pubertálna dcéra Kristína a bystrý syn Aladár. Ako malého chalana žijúceho v socialistickom československu ma Miazgovci vedeli vždy výborne pobaviť. Mal som rád ich vtipné príbehy a dobrodružstvá. V prvej sérii nadviazali spojenie do budúcnosti so svojim potomkom MZPRX, ktorý im posielal zásielky z tridsiateho storočia. *** ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zásluhou toho, že se po dekádách mlčení vrátila slavná kreslená maďarská rodinka na naše obrazovky aspoň prostřednictvím své druhé řady, jsem se rozhodl zkusit jejich původní trampoty a přestože se spíše na příběhové než technické stránce rozhryzal zub času, tak jsem se hlavně zpočátku náramně bavil a hodlám mrknout i na jejich podivuhodné prázdniny po světě. Upřímně jsem rád, že jsem zhlédl až teď. Jako dítě bych mnoho zdejších bizarností nepobral. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (20)

  • Pozícia bytu doktora Záviša sa v niektorých dieloch mení. (Hudino)

Reklama

Reklama