Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá myšlenka která ještě není až tak okoukana (ano, pár podobných filmu je). Ovšem co se týče spadu a rychlosti děje, mohlo to jít trošku rychleji a mít větší spád, poté by jistě bylo vyšší hodnocení. Za erotickou scénu se stařenkou by měl herec dostat fakt velký honorář 😅. 60% a je to mezi 3-4* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovný debut se super námětem a jeden z těch lepších filmů od Netlixu. V ráji má tématicky nejblíže asi k Vyměřenému času, máme tu biotechnologickou firmu, která dokáže manipulovat s časem, tedy brát i dávat lidem věk. Námět je originální a trochu zamrzí, že se film nevěnuje více postavám a více problémům, protože potenciál tu byl vysoký, takhle se zaměřili jen na dvě postavy, které to postihlo poměrně fatálně. V hlavní roli je sympatický Kostja Ullman, kterého známe z Rande naslepo, zbytek postav mě nezaujalo. Škoda, že od druhé půlky film ztrácí tempo a závěrečná akce je hodně rutinní a nezajímavá. Hudba je v pohodě a vizuálně taky slušné, jen ta dějová výplň není tak intenzivní a poutavá jak samotná myšlenka, americkému remaku bych se nebránil.Celkem mi vadilo, že organizace Adam, která proti tomuhle systému ve filmu bojuje, ve výsledku nic moc pořádného nepředvede- tam byl potenciál daleko vyšší. 6/10. ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Úplně vymydlená pani doktorka strčí do banku čtyrycet let na bejvák,kerej si sama i podpálí,takže si střelí časosukci v exekuci.A její starej v tom kšeftu eště dělá kariéru.Jak dojemné!Kucinál.No brain,no pain.Prodáš leta,najednou seš v důchodovym věku ale nemáš vodmakáno,takže penze adieu.A to se vyplatí. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Upřímně bych uplně nečekal, že vznikne solidní scifi thriller z německý produkce. Hlavní námět s darovánim věku byl hodně fajn, jen je trochu škoda, že se mu příběh nevěnoval ještě víc. Na tohle téma se toho totiž dalo vymyslet fakt hodně, včetně působivejch osudovejch scén (objeví se jich jen pár spíš v zárodku, nejlepší z nich byla ta finální). Chování postav by taky mohlo být promyšlenější. Názorovej obrat snědý záporačky jsem jí moc nevěřil a ten názorovej veletoč u obou hlavních postav taky nepůsobil dvakrát moc reálně. Co ale občas chybí dramaturgicky, to se daří dohnat kvalitní filmařinou. Ať už jde o vizuál (zvolený téma však žádný extra efekty vlastně ani nepotřebovalo), kulisy, výpravu nebo soundtrack. Všechno vžycky dohromady pěkně pasovalo a zlepšovalo tak dojem z celýho bijáku. Čtvrtá hodně slabá hvězda za námět, dystopickou atmosféru a filmařinu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku jsem až překvapen, jak dobrý na Netflix film je. Jeho produkce stojí poslední dobou za nic, ale tady jsem se nechal zlákat námětem a nakonec Paradise není úplně k zahození. Plusové body sklízí za poměrně zajímavý a originální koncept, kdy jsou lidé schopni prodávat za peníze své roky, z čehož ve výsledku profitují ti nejbohatší, jenž jsou schopni si koupit roky od chudých a žít tak navěky. Na to ale doplatí jeden z předních zaměstnanců korporátu, jehož manželka je kvůli nesplacení bankovní hypotéky nucena dát svých 40 let, a tak ze náhle z áčkového zaměstnance stává úhlavní nepřítel firmy a chce vrátit roky své ženě za každou cenu. Nápad je hlavním prvkem, který si zaslouží mé ovace, ale zbytek, ačkoliv je průměrně dobrý, už tak výrazně chvályhodný není. Má to místy fajn tempo i vývoj příběhu, ale víceméně nevybočuje z klasické šablony a nepřináší v tomto ohledu nic nového, co by jej vyšviho přes zlatý střed. A to stejné platí i o (zbytečně) otevřeném konci. Koukatelná jednohubka, ale ten nápad, z něj by se dalo vytěžit teda daleko víc a je to skvělý nápad na hollywoodský celovečerák. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama