Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kritika korporátu a konzumní společnosti ve sci-fi, která  by chtěl být závažnější než ve skutečnosti je. Ve slušném vizuálu se odehrává příběh, kde je platidlem čas a roky života a rozehraje se ve chvíli, kdy se vše dotkne i hlavního hrdiny, který je nejlepším "obchoďákem" ve společnosti, která využívá čas nižší třídy k udržení té nejvyšší. Bohužel se film nikdy nerozjede a chybí mu tempo i napětí, přestože se vše snaží zachránit závěrečnou akcí, která mírně odkazuje na Potomky lidí, ale nesahá jim ani po kotníky. Film slušný ale překvapující pouze tím, že je přes všechny produkční kvality evropský. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi budu u tohoto výroku v českém rybníčku v menšině, ale zastesklo se mi po poslechu němčiny a zabrousil jsem k něčemu, co už si skřížilo mou pozornost během své letní premiéry, aby to rychle zapadlo prachem a nátlakem dalších tun obsahu. V ráji je dystopické sci-fi, které je přesným prototypem cesty po schodech. Bohužel ale té, kde začínáte nahoře a míříte střemhlav dolů. Na začátku filmu jsem byl extrémně zaháčkován, žral každý detail, nechal se unášet vizuálem i podmanivým soundtrackem a fandil ústřednímu páru. S každou další desítkou minut ale všechna výše zmíněná pozitiva začala upadat a u toho roztodivného konce jsem jen doufal, že tím tvůrci nenaznačují ambice jakkoli pokračovat. Ale cením mezinárodní spolupráci s Litvou, státy jako tento to potřebují. [viděno na Netflixu 28.4.2024] ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nemci sa celkom predviedli, i keď mám dojem, že látke by skôr slušilo sa stať vo výsledku cynickou moralitkou pre Black Mirror. Zápletka je originálna, ale dej sa rozbehne vďaka záležitosti, pri ktorej každému muselo byť hneď zrejmé, že ide o komplot. Hlavné postavy ale všetko berú ako smolu. Film je čím ďalej tým temnejší, akčnejší a vážnejší, ale aby všetky tie zvraty a rozhodnutia postáv fungovali, tak by zase muselo ísť o povedzme že šesťdielnu minisériu. Vizuálne je V raji celkom nevýrazné dielko, asi by bolo lepšie ak by sme ostali pri súčasnom dizajne a neriešili, že vďaka iným svetlám na autách sa ocitáme v blízkej budúcnosti. Celkovo ale spokojnosť, avšak vďaka nie nedôležitým výhradám ostávam na troch hviezdach. 70% ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej futuristickej snímek z Německé dílny! A že Němci tohle neumí! Pfff.... Já se bavil! Ve filmu je spousta zvratů, divák teoreticky nemá šanci odhadnout, jak film dopadne a upřímně, mile mě to překvapilo! Nakonec vše krásně zahrnuje přesně to, jací jako lidé jsme...a i vy se máte možnost emočně připojit na stranu odpadlíka bojujícího za spravedlnost, spravedlivou a milující maminku, která to s dcerou myslí opravdu dobře nebo na stranu oběti, která si jde bezmezně za svým. 4/5 ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Aj napriek podobným témam si udržal originalitu, nečakajte ani príbehové klišé, film prekvapuje príbehom, priebehom, nápadom a v neposlednej rade aj myšlienkou. Taký komplexný funkčný film som nečakal. Justin s tým "svojím" tínedžerským konzumným, z časti aj klišé filmom tomuto nemôže priamo ani konkurovať, aj keď zaslúži bod za "prvenstvo". ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama