Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Minimálně jedna hvězda je jen a jen za námět. A pravděpodobně je za něj i velká část těch mých tří zbývajících. Ta jednoduchá premisa, že prakticky každej z nás si může přijít na hezký peníze prodejem pár a více let života, by utáhla ne jeden film, ale několik řad seriálu a nepochybuju o tom, že už ho někdo někde připravuje. Zpracování už se mi tolik pod kůži zdaleka nedostalo, určitě bych si to uměl představit lepší, ale moct podobný filmový novinky sledovat za těch pár korun měsíčně v teple domova, z toho mám upřímnou radost, byť mne Netflix takto neobdarovává každý den, ba dokonce ani každý týden. Tentokrát se to ale povedlo a rád později zkouknu jak ten seroš, tak i případnej remake nějaké filmařsky vyspělejší země. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Přesně takový Netflix, především kdysi, uměl být.. Dokázal překvapit malým filmem, který vlastně neměl s blockbustery nic společného. Ale v rozpuku všech těch streamovacích válek, jakoby začal gigant panikařit a s nesmyslně přeplacenými herci roztáčel rádoby dobře vypadající projekty, kterým ale notně chyběla tvůrčí vize a limitovaní rozpočtem.. Proto v posledních letech Netflix ztratil svůj punc nenápadných ale nápaditých kousků, kdy právě dokázala služba divákovi protlačit menší často evropský film, ze kterého jste nakonec byli nadšení... A i když bych si V ráji dokázal představit ještě o třídu lepší, aby se dalo postavám rozumět, proč se rozhodnou dělat některá jejich život silně ovlivňující skutky, tak minimálně námět se mi líbil.. Koncept, že i přes jakoukoli finanční situaci pořád máme čas, za který můžeme na světě být a je na čase se s ním naučit obchodovat, mě parádně bavil ve Vyměřeném čase, kde si zase ale nevyhráli s efekty stárnutí a tuhle variantu obešli, za což má právě V ráji plus.. Ovšem, co je třeba zmínit, je skutečnost, že i přesto, že film láká na výši zmíněný koncept, tvůrci se rozhodli ho posunout pouze do pozice prostředku příběhu, který se jinak posouvá vlastně nezávisle a spíše se soustředí na pohnutky postav a jejich vzájemný vztah, kde se snaží několikrát dokázat, že láska nemá s vzhledem (věkem) tolik společného.. A vzhledem k tomu, že v druhé poloviny se film poněkud odosobňuje a spíše se soustředí na akci a napětí, nakonec je to poněkud promarněný potenciál - myšlenka nedělá scénář! 55% ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoké hodnocení, protože: Moc korporátů začíná přesahovat moc zvolených vlád. Klidně si dnes pořídí soukromou armádu a zaplatí policii, soudce kohokoli. Jsou stejně velkým nebezpečím pro demokracii jako totalitní režimy a není divu, že tento film volal po ozbrojeném odporu. K tomu řada zajímavých "výstřelů": Pobaltské země vystoupili z EU.... Migranti se ženou kamkoliv do Evropy....soukromé společnosti disponují technikou špičkových rozvědek.. Některým to trochu připomene Vyměřený čas z roku 2011, ale v zásadě jde o skvělé téma, výborně natočené s detektivní zápletkou a morálním poselstvím, které nelze ignorovat. Časem by se z lidí stalo jen krmení pro bohaté? Stačí se podívat, jak se "strážci demokracie" staly Orwellovými prasaty podřadné kategorie.. Vizuál dobře temný, hudba skvěle doplňovala a herci byli ošklivě přesvědčiví. Takže 70% a mimochodem: Určitě jste před spaním zhasli tu zapálenou svíčku? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi žánru až tak neholduju a když už tak mám raději Sci-Fi spojený s hororem. Což ale není zrovna případ tohoto filmu. Ikdyž kdyby to měl člověk zažít na vlastní kůži jako ústřední dvojice v tomhle filmu tak to vlastně horor je. Zestárnout společně s tím koho miluješ je asi to po čem každej touží. Naopak probudit se vedle steré brécy(mluvím za pány)když ty seš ještě mladík v nejlepších letech. To nechceš. A právě to se stane Maxovi když jeho ženu skrouhnou o 40let. Přesněji 38let. A tak není divu, že Max vynaloží všechny svoje síly aby jí její věk zase navrátil nazpět. Tož musím uznat, že na Netflix a na němčoury to nebylo vůbec špatný. Rozjelo se to hodně slibně. Moje prvotní nadšení sice postupně začínalo pomalu opadat(pár minut bych ubral na stopáži) i tak je z toho ale pořád kousek, kterej za podívání rozhodně stojí. Hodně silný 3hvězdy. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý nápad na téma jak ještě o něco obrat ty co mají smůlu a jsou chudáci bez perspektivní budoucnosti. Opravdu zajímavá myšlenka co všechno se dá vlastně ještě zpeněžit, která však začala zcela nevinně, ale skončila jako vždy  " cestou do pekla, která bývá dlážděna dobrými úmysly". Rozhodně zajímavý německý počin i když vlastně Němci už ukázali, že saj-faj umí viz. Dark     Za mě překvapených 75% ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno