Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý nápad na téma jak ještě o něco obrat ty co mají smůlu a jsou chudáci bez perspektivní budoucnosti. Opravdu zajímavá myšlenka co všechno se dá vlastně ještě zpeněžit, která však začala zcela nevinně, ale skončila jako vždy  " cestou do pekla, která bývá dlážděna dobrými úmysly". Rozhodně zajímavý německý počin i když vlastně Němci už ukázali, že saj-faj umí viz. Dark     Za mě překvapených 75% ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej futuristickej snímek z Německé dílny! A že Němci tohle neumí! Pfff.... Já se bavil! Ve filmu je spousta zvratů, divák teoreticky nemá šanci odhadnout, jak film dopadne a upřímně, mile mě to překvapilo! Nakonec vše krásně zahrnuje přesně to, jací jako lidé jsme...a i vy se máte možnost emočně připojit na stranu odpadlíka bojujícího za spravedlnost, spravedlivou a milující maminku, která to s dcerou myslí opravdu dobře nebo na stranu oběti, která si jde bezmezně za svým. 4/5 ()

Reklama

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Celkem znepokojující... až mě napadá jak to vlastně v NetFlixu mysleli - jakože Brave New World, zelenej a udržitelnej, multikulti, vysoce estetickej - ovšem jen pro někoho, že. Neprivilegovaná pakáž (většina - my všichni) - v uprchlickejch lágrech. Je ovšem třeba pominout romantizující finále - tedy "nesmiřitelnej" boj - (ovšem vlastně v rámci systému) až do "konečného vítězství dobra" - bezpečně (hlavně pro korporátní "záporňáky") někdy v hodně daleký budoucnosti... Ovšem celkově filmařskej nadstandart - až na některý herecký výkony, prvoplánový postavy a podivnou závěrečnou scénu na baltický pláži (?). Velice slušnej průměr ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kritika korporátu a konzumní společnosti ve sci-fi, která  by chtěl být závažnější než ve skutečnosti je. Ve slušném vizuálu se odehrává příběh, kde je platidlem čas a roky života a rozehraje se ve chvíli, kdy se vše dotkne i hlavního hrdiny, který je nejlepším "obchoďákem" ve společnosti, která využívá čas nižší třídy k udržení té nejvyšší. Bohužel se film nikdy nerozjede a chybí mu tempo i napětí, přestože se vše snaží zachránit závěrečnou akcí, která mírně odkazuje na Potomky lidí, ale nesahá jim ani po kotníky. Film slušný ale překvapující pouze tím, že je přes všechny produkční kvality evropský. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Produkce společnosti Netflix ve mě budí  již delší dobu nedůvěru, ale tady nakonec zvědavost přebila mou nedůvěru a musím řct, že jsem nakonec nelitoval. Je jen věčná škoda, že ta hlavní myšlenka, tedy posun věku nebyla více rozvedena, ale oceňuji originalitu, výboný soundtrack, vizuál, reži, vlastně přemýšlím co nakonec neoceňuji. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno