Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel má film velkou spoustu trhlin v logice. Chytrý prodejce roku si nakonec nechá mobil, který je mu nanic, ale prozradí jeho polohu. Mohl si později koupit jakýkoliv jiný. Kontrola na hranici najednou zčistajasna přeruší prohlídku vozu a nechá je jet dál. Když se unesená dívka chce sprchovat, najednou jako zázrakem je tam uvolněné madlo. Jako v každém hloupém akčním filmu z místa boje v pohodě odjedou. Uprchlický tábor je opravdu bedlivě střežen... Konec je pak ve stylu hollywoodských spektáklů. Scénáristé se prostě nezatěžují s příběhem. Za mě je na tohle téma mnohem a mnohem lepší film podle knihy Katsua Ishigura Neopouštěj mě. ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej futuristickej snímek z Německé dílny! A že Němci tohle neumí! Pfff.... Já se bavil! Ve filmu je spousta zvratů, divák teoreticky nemá šanci odhadnout, jak film dopadne a upřímně, mile mě to překvapilo! Nakonec vše krásně zahrnuje přesně to, jací jako lidé jsme...a i vy se máte možnost emočně připojit na stranu odpadlíka bojujícího za spravedlnost, spravedlivou a milující maminku, která to s dcerou myslí opravdu dobře nebo na stranu oběti, která si jde bezmezně za svým. 4/5 ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi budu u tohoto výroku v českém rybníčku v menšině, ale zastesklo se mi po poslechu němčiny a zabrousil jsem k něčemu, co už si skřížilo mou pozornost během své letní premiéry, aby to rychle zapadlo prachem a nátlakem dalších tun obsahu. V ráji je dystopické sci-fi, které je přesným prototypem cesty po schodech. Bohužel ale té, kde začínáte nahoře a míříte střemhlav dolů. Na začátku filmu jsem byl extrémně zaháčkován, žral každý detail, nechal se unášet vizuálem i podmanivým soundtrackem a fandil ústřednímu páru. S každou další desítkou minut ale všechna výše zmíněná pozitiva začala upadat a u toho roztodivného konce jsem jen doufal, že tím tvůrci nenaznačují ambice jakkoli pokračovat. Ale cením mezinárodní spolupráci s Litvou, státy jako tento to potřebují. [viděno na Netflixu 28.4.2024] ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi žánru až tak neholduju a když už tak mám raději Sci-Fi spojený s hororem. Což ale není zrovna případ tohoto filmu. Ikdyž kdyby to měl člověk zažít na vlastní kůži jako ústřední dvojice v tomhle filmu tak to vlastně horor je. Zestárnout společně s tím koho miluješ je asi to po čem každej touží. Naopak probudit se vedle steré brécy(mluvím za pány)když ty seš ještě mladík v nejlepších letech. To nechceš. A právě to se stane Maxovi když jeho ženu skrouhnou o 40let. Přesněji 38let. A tak není divu, že Max vynaloží všechny svoje síly aby jí její věk zase navrátil nazpět. Tož musím uznat, že na Netflix a na němčoury to nebylo vůbec špatný. Rozjelo se to hodně slibně. Moje prvotní nadšení sice postupně začínalo pomalu opadat(pár minut bych ubral na stopáži) i tak je z toho ale pořád kousek, kterej za podívání rozhodně stojí. Hodně silný 3hvězdy. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit srovnáním s filmem Vyměřený čas, který si hraje se stejnou ideou, že čas je možné kupovat a prodávat. Bohužel V ráji je snad ve všech myslitelných kritériích, dle kterých je možné filmy posuzovat, horší. Hercům chybí charizma, film má nižší budget a je to trochu znát, postavy prazvláštně mění vnitřní motivaci a chovají se nepředvídatelně, což by nutně nemuselo být špatně, pokud by ale to neničilo dějovou linku. Svět budoucnosti je zde prázdný, na budovách se objevují reklamy JENOM na ústřední Aeon (to už všechny ostatní firmy zanikly? I Coca-Cola??? :( ) a krom ústředního nápadu s časem není žádná jiná představa o budoucnosti rozvinuta. Teda kecám, pobaltské republiky se oddělily od EU. Cool. Film by možná fungoval dobře jako 50 minutový kraťas (něco ve stylu jednoho dílu Black Mirror), ale jako celovečerňák spadá do průměru. Což teda pořád není špatný. Navíc žánr sci-fi a hrátky s časem miluju, takže i tak si nemyslím, že jsem sledováním tohoto díla promarnil 116 minut svého života, ale V ráji tento žánr bohužel nikam neposunulo. 55% ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno