Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnocení, aspoň tedy pro mě. Na jedné straně přihlouplá zápletka, blízce příbuzná spoustě obdobných zápletek v přihlouplých popcornistických pseudo sci-fi filmech hollywoodské provenience. Až ke zvracení německy důsledná multirasovost hereckého ansámblu. Spousta moralizujících blábolů. Několik prazvláštních zvratů v myšlení i jednání ústřední dvojice, z psychologického hlediska myslím hodně nepravděpodobných. Na straně druhé ovšem slušné filmové řemeslo, příjemně temná atmosféra, několik překvapivě násilných scén (na středoproudové scífko) a taky musím ocenit nešablonovitost závěru. Skoro bych chvílemi uvažoval i o čtvrté. Ale pak si vzpomenu na scénu, ve které coby příklady velikánů jmenovali Schillera a Mozarta v jedné řadě spolu s Mandelou, a nelze. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Německé sc-fi, které svým budgetem je dosažitelné i v našich podmínkách, s další variací boje jedince proti systému/korporaci ve vizuálně autentické budoucnosti s námětem obchodování s lidským věkem, Škoda že koukat většinu filmu na sympatického hlavního hrdinu aka slepec z Rande naslepo (2017) jak utíká se starou bábou není moc sexy podívaná. Něco to mělo, ale výsledek sotva průměr. ()

Reklama

a0001 

všechny recenze uživatele

Aj napriek podobným témam si udržal originalitu, nečakajte ani príbehové klišé, film prekvapuje príbehom, priebehom, nápadom a v neposlednej rade aj myšlienkou. Taký komplexný funkčný film som nečakal. Justin s tým "svojím" tínedžerským konzumným, z časti aj klišé filmom tomuto nemôže priamo ani konkurovať, aj keď zaslúži bod za "prvenstvo". ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapko. Prvá polka je síce výrazne lepšia ako druhá a film podáva toľko vecí, že by tomu lepšie sadlo seriálové spracovanie, ALE má to pár príjemných a niekedy i krutých zvratov a otvorený koniec na pokračovanie, ktoré by som veľmo rád uvítal, avšak poprosil by som ho v seriálovom spracovaní. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Minimálně jedna hvězda je jen a jen za námět. A pravděpodobně je za něj i velká část těch mých tří zbývajících. Ta jednoduchá premisa, že prakticky každej z nás si může přijít na hezký peníze prodejem pár a více let života, by utáhla ne jeden film, ale několik řad seriálu a nepochybuju o tom, že už ho někdo někde připravuje. Zpracování už se mi tolik pod kůži zdaleka nedostalo, určitě bych si to uměl představit lepší, ale moct podobný filmový novinky sledovat za těch pár korun měsíčně v teple domova, z toho mám upřímnou radost, byť mne Netflix takto neobdarovává každý den, ba dokonce ani každý týden. Tentokrát se to ale povedlo a rád později zkouknu jak ten seroš, tak i případnej remake nějaké filmařsky vyspělejší země. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama