Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi žánru až tak neholduju a když už tak mám raději Sci-Fi spojený s hororem. Což ale není zrovna případ tohoto filmu. Ikdyž kdyby to měl člověk zažít na vlastní kůži jako ústřední dvojice v tomhle filmu tak to vlastně horor je. Zestárnout společně s tím koho miluješ je asi to po čem každej touží. Naopak probudit se vedle steré brécy(mluvím za pány)když ty seš ještě mladík v nejlepších letech. To nechceš. A právě to se stane Maxovi když jeho ženu skrouhnou o 40let. Přesněji 38let. A tak není divu, že Max vynaloží všechny svoje síly aby jí její věk zase navrátil nazpět. Tož musím uznat, že na Netflix a na němčoury to nebylo vůbec špatný. Rozjelo se to hodně slibně. Moje prvotní nadšení sice postupně začínalo pomalu opadat(pár minut bych ubral na stopáži) i tak je z toho ale pořád kousek, kterej za podívání rozhodně stojí. Hodně silný 3hvězdy. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel má film velkou spoustu trhlin v logice. Chytrý prodejce roku si nakonec nechá mobil, který je mu nanic, ale prozradí jeho polohu. Mohl si později koupit jakýkoliv jiný. Kontrola na hranici najednou zčistajasna přeruší prohlídku vozu a nechá je jet dál. Když se unesená dívka chce sprchovat, najednou jako zázrakem je tam uvolněné madlo. Jako v každém hloupém akčním filmu z místa boje v pohodě odjedou. Uprchlický tábor je opravdu bedlivě střežen... Konec je pak ve stylu hollywoodských spektáklů. Scénáristé se prostě nezatěžují s příběhem. Za mě je na tohle téma mnohem a mnohem lepší film podle knihy Katsua Ishigura Neopouštěj mě. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapko. Prvá polka je síce výrazne lepšia ako druhá a film podáva toľko vecí, že by tomu lepšie sadlo seriálové spracovanie, ALE má to pár príjemných a niekedy i krutých zvratov a otvorený koniec na pokračovanie, ktoré by som veľmo rád uvítal, avšak poprosil by som ho v seriálovom spracovaní. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Německé sc-fi, které svým budgetem je dosažitelné i v našich podmínkách, s další variací boje jedince proti systému/korporaci ve vizuálně autentické budoucnosti s námětem obchodování s lidským věkem, Škoda že koukat většinu filmu na sympatického hlavního hrdinu aka slepec z Rande naslepo (2017) jak utíká se starou bábou není moc sexy podívaná. Něco to mělo, ale výsledek sotva průměr. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Úplně vymydlená pani doktorka strčí do banku čtyrycet let na bejvák,kerej si sama i podpálí,takže si střelí časosukci v exekuci.A její starej v tom kšeftu eště dělá kariéru.Jak dojemné!Kucinál.No brain,no pain.Prodáš leta,najednou seš v důchodovym věku ale nemáš vodmakáno,takže penze adieu.A to se vyplatí. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama