Reklama

Reklama

What You Wish For

Trailer

Obsahy(1)

Šéfkuchař, který má problémy s hazardem, utíká do latinskoamerické vily, kde na sebe vezme identitu jiného muže. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Som ženatý 22 rokov. Viete ako som to dokázal? Podvádzal som ju”. Ak budete mať po 30 minútach dojem, že ste prišli všetkému na kĺb, pričom dokážete predvídať dej ako taký, tak sa ale že šeredne mýlite. Toto je veľmi solídna, pomalá jazda v rámci zvráteného námetu, ktorá mi sadla ako uliata. A ozaj. Aby som nezabudol. Užívateľ “darkrobyk” má absolútnu pravdu, skutočne tu chýba žáner komédia. I keď musím trochu upresniť, že pomerne svojská, bez tradičných prvkov, na aké je bežný divák bežne zvyknutý. Výborná delikatesa totok. Absolútne podľa môjho gusta a čo je najdôležitejšie, nesmierne sofistikovaná no zároveň istým spôsobím tak nejak aj neskutočne primitívne hlúpa. Nechápem sám, že mi takýto mix inteligencie a tupoty sadol, za iných okolností by tu možno svietili aj “dve jagavé”, no toto je netradičný recept na tradičný večer, ktorý rád docením. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku trochu nuda, ale keď sa to rozbehlo, tak to stálo za to. Najviac ma bavilo, keď Nick ukradol Jackovu identitu a postupne prichádzal na to, o čom je vlastne ten jeho tajomný výnosný biznis. A už to išlo... Miestami pomerne nechutné, ale inak vcelku originálne, zaujímavé a vydarené. Len škoda, že Nick pôsobil tak podozrivo, ale bez toho by sa asi nemal dej kam posunúť. Záver som čakal iný (priaznivejší pre Nicka), ale toto bolo ešte lepšie. 4* ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu bol zaujímavý , chlapík príde z UK kde mal problémy  za svojím kamarátom na dovolenku do vily ,kde zistí jeho pravý zámer až do dňa kamarátovej tragédie, následne sa začne vydávať pod jeho identitou prevezme jeho Job , ktorý je založený na varení ale nie na hocijakom, čo zistí časom ,keď do hry vstupuje policajt hľadajúci svojho synovca , film mi mierne pripomínal snímok Menu ale nieje to vôbec tak ,pretože je to povedal by som viac brutalnejsie, napätie nechýba , skôr je to Psychologický Thriller 3* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, proč tu není v žánrech komedie?, o kuchaři Ryanovi, co je ze všech nejlepší. Dopředu je dobré nic nevědět, páč hlavní zvrat je pak zajímavý. Mně to tedy jako thriller nepřišlo a nechápu, proč se Ryan tvářil pořád jako bubák. Práce snů! Co by za to člověk dal. A on, místo aby si pochvaloval, tak mu pořád něco nevonělo. Chtěl bych se tu zeširoka rozepsat, jenže to by pak bylo pro ty, co už film viděli. A ti si obrázek o něm udělali sami. Hezký vizuál, sympatická Imogene a:-Dáte si polévku, inspektore?- ()

Hexx 

všechny recenze uživatele

Nu, tak toto mi přikovalo k židli jako přikurtovanými železy, chystající mě mučit v pozdním středověku. Začíná to odlehčeně, postupem času se dostaneme do psycho-atmosféry, kterou by pro svou hustotu nenakrájel ani Rákosníček. Naprostý extrémní filmařský počin ve svém oboru, byť podobných snímků jsem vlastně ani neviděl, a tak tu máme ještě blahoslavení za zvrácenou originalitu. A já totiž originální "gastro-porna", stejně jako v The Menu, prostě miluju! ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama