Reklama

Reklama

What You Wish For

Trailer

Obsahy(1)

Šéfkuchař, který má problémy s hazardem, utíká do latinskoamerické vily, kde na sebe vezme identitu jiného muže. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Hexx 

všechny recenze uživatele

Nu, tak toto mi přikovalo k židli jako přikurtovanými železy, chystající mě mučit v pozdním středověku. Začíná to odlehčeně, postupem času se dostaneme do psycho-atmosféry, kterou by pro svou hustotu nenakrájel ani Rákosníček. Naprostý extrémní filmařský počin ve svém oboru, byť podobných snímků jsem vlastně ani neviděl, a tak tu máme ještě blahoslavení za zvrácenou originalitu. A já totiž originální "gastro-porna", stejně jako v The Menu, prostě miluju! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Začátek se nese v mysteriozním duchu, kdy se bez většího vysvětlování sejdou dva starý známý. Pak se však něco přihodí a hlavní aktér využije daný situace, aby si vyřešil svoje finanční problémy předstíránim, že je někym jinym. Od tý chvíle se pomalejc plynoucí a místama trochu nudnej biják začne rozjíždět v parádní thrillerovou podivanou, ve který hlavní roli hrajou trefný dialogy a nechybí napětí, funkční atmosféra nebo zábava díky černohumornýmu pojetí (postavu detektiva scénáristi využili na maximum). Hlavní postava je pak taková zábavně nejednoznačná. Na jednu stranu s danou situací morálně zápasí, ale na druhou si uvědomuje, že to vlastně neni finančně vůbec marná příležitost. Nečekaný překvapení, který i přes svoje komornější pojetí (úsporná výprava nebo casting) nabízí příjemnou žánrovou podivanou. Za námět, černej humor a skvělej poměr cena / výkon dávám čtvrtou jistou hvězdu. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Som ženatý 22 rokov. Viete ako som to dokázal? Podvádzal som ju”. Ak budete mať po 30 minútach dojem, že ste prišli všetkému na kĺb, pričom dokážete predvídať dej ako taký, tak sa ale že šeredne mýlite. Toto je veľmi solídna, pomalá jazda v rámci zvráteného námetu, ktorá mi sadla ako uliata. A ozaj. Aby som nezabudol. Užívateľ “darkrobyk” má absolútnu pravdu, skutočne tu chýba žáner komédia. I keď musím trochu upresniť, že pomerne svojská, bez tradičných prvkov, na aké je bežný divák bežne zvyknutý. Výborná delikatesa totok. Absolútne podľa môjho gusta a čo je najdôležitejšie, nesmierne sofistikovaná no zároveň istým spôsobím tak nejak aj neskutočne primitívne hlúpa. Nechápem sám, že mi takýto mix inteligencie a tupoty sadol, za iných okolností by tu možno svietili aj “dve jagavé”, no toto je netradičný recept na tradičný večer, ktorý rád docením. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Psychologický, hutný, znepokojivý konverzační Thriller, který přišel odnikud a patří k milým překvápkům podobně jak Last stop in Yuma county.O filmu se toho bohužel moc řict nedá, protože už ve 20 minutě příjde zajímavý zvrat, který se kupí dalšími zvraty a potěší, že se z toho zvrtne jeden z mých nejoblíbenějších "hororových"námětů. Menší nápovědu však dám a jde o takovou menší variaci na nedávnou pecku The Menu.FIlm těží především z tajemné a znepokojivé atmosféry, slušného scénáře a zajímavé lokace. Výborný byl chytrý detektiv! Škoda, že se to více v závěru nevyhrotí, protože se k tomu lehce vybízelo ( kdyby se to zvrtlo ve Slasher, tak bych možná uvažoval i o maximálním hodnocení). Samozřejmě, že je to také trochu socially relevant Satira.Nic nezjišťovat a neváhat, je to dobrý !!   75% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů u kterýho platí, že čím míň o něm bude divák vědět tím líp pro něho. Tudíž bez spoilerování se k filmu něco špatně píše. Tak snad jen pár slov. Snímek nabízí příběh kuchaře kterej má jistý finanční problémy. Naskytne se mu však příležitost vzít na sebe identitu jiného muže a možná se tak zbavit i svých finančních potíží. Jenže co když se tím, že si vzal cizí identitu dostal ještě do větších sraček? Zde je film zatím v červených číslech ale myslím si, že postupem času začnou % padat. Není to sice špatný ale za mě to zas takovej trhák(aby si zasloužil být v červených číslech není. Na jedno podívání je to ale OK. Slabší 3hvězdy. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama