Reklama

Reklama

Nikdo tě nezachrání

  • USA No One Will Save You (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikdo tě nezachrání je film o talentované mladé ženě Brynn, jež se vzdálila své komunitě. Osamělá žena plná naděje nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak vyruší ji podivné zvuky pocházející od vetřelců z jiné planety. Následuje akční utkání Brynn s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost a zároveň ji nutí čelit vlastní minulosti. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (203)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Blízká setkání němého druhu. Komorní sci-fi horůrek s mimozemšťany, kteří jsou klišé od dob  Roswellu.  Hlavní hrdinka pak není zrovna vítací typ a místo chleba, soli a sociálních dávek jim nabídne  trepanaci lebky, upálení či částečné ukřižování.  Možná je za tím  jazyková bariéra, poněvadž to není holka zrovna komunikativní, možná jen obyčejná xenofobie, kdo ví.  A přitom oni samozřejmě přichází v míru a se sluncem v duši a srdcem na dlani. To je však třeba pozřít a vysvětlit to holce, která tu hubu prostě neotevře, kolikrát trvá i devadesát minut. Ve své podstatě a v dnešní době sympatická jednohubka, a to i tím, že si osamělá hlavní hrdinka nehonila frndu a nechtěla mimíky opíchat (pardon, dozvuky Tváře vody ještě neodezněly). ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmu dost nadržuju. Je tu totiž dost věcí špatně. Film byl málem zničen brzkým a kompletní odhalení ufonů i na horor zbytečnou akčností pár scén. Přesto pro mě zabodovalo hlavně celkové uchopení tohoto scénáře a jakým stylem je nám děj předkládaný. Režijně a designově se mi vše strašně líbilo kolem emzáků, přičemž vyprávění očima téměř nemluvící hrdinky, to už jen krásně dokreslovalo. Kaitlyn Dever tu předváděla něco neskutečnýho a stejně tak to platí pro režiséra. Celou dobu jsem netušil jakým směrem se film nakonec ubere. Ikdyž bych ocenil opuštění původního městečka a prozkoumání většího města, jak má hrdinka v polovině filmu v plánu, tak chápu proč k tomu nakonec nedošlo. Finále je díky tomu opět velmi silné a to i přes pocit, že jsem ho kompletně nepobral. Ale to je v tomto případě dobře, protože mám chuť nad filmem neustále přemýšlet a vracet se k němu. Silný zážitek, kde pro mě forma zvítězila nad obsahem. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem dostal doporučení a příště si budu dvakrát rozmýšlet, jestli takovéhle doporučení si brát. Bezeslovný film o kterém naštěstí lze napsat mnoho. Film na nic nečeká a hned v první dvaceti minutách načrtne o co půjde. Hned mě vlastně trkne do očí, že host v době je až moc dlouho. Respektive ta scéna působí příliš dlouze a vlastně a návštěvník i velmi brzo odhalen. Co film připraví pak? Rozvýjení hlavní postavy a druhou návštevu doma. Nebudu lhát už od té první půl hodiny jsem se hodně nudil. Posledních dvacet minut jsem se opravdu přemáhal abych film dokoukal. Od ostatních komentářů si beru, že film je dlouhý a nudný s nesympatickou herečkou. Já bych řekl dlouhý a nudný. Herečka mi nevadí, naopak mi přišla v pohodě. Problém je v nulovém napětí, scénáři a ještě horším konci, který mi leda způsobil facepalm. PS: Díky moc za titulky. (35 %) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Ellie si to dava, ten film je nemej jak muj soused a invaze se nahrne behem 10min, zajimave scenerie + celkem fajn pribeh, ktery neni asi uplne jasnej hned po shlednuti a necha vas premyslet..jelikoz jsem vyhral soutez chytrosti a krasy a mam velke IQ jako cernoch penis tak zde napisu me pochopeni filmu - takze ty tupa hlavo PRESTAN CIST: Hlavni hrdinka Byrne, zije v izolaci / nikdo ji nema rad za to co provedla (zabila svou kamaradku kamenem do hlavy jako dite) kazdej ve meste ji to dava na jevo - plivou na ni, nebavi se sni, nepozdravi ji —> opovrhujou ji a nenavidi ji, ikdyz ona sama si nedokaze odpustit za to co provedla, proto se chova jak se chova a zije v izolaci od lidi z mestecka, prestoze by se chtela zaclenit (jeji vecne trenovani pozdravu, usmevu - ktery ji nikdo nevraci a naopak davaj najevo nezajem) no a do toho vseho mimozemska invaze..ona se ubrani a zabije ufouna, pote zjisti ze ufouni davaj do lidi parazity, diky kterym se clovek dostane do “zenu” a vidi jen to co chce a je “zacyklenej v happylandu” - Byrne odolava invazi, ale nakonec ji chytnou a prehraji si jeji zivot + zjistime co udelala, a proc se chova tak jak se chova —> zde je jeji zabiti kamaradky, ktere ufoni chteji zmenit jakoby se nestalo aby byla stastna v “zenu se svou kamaradkou” jenze ona se odhodlala zit zivot s nasledky co udelala, proto tomu neveri a nastupuje jeji klon, ktery by ji mel odstranit aby nedelala problemy, jenze to se nepovede a klona zabiji, parazita si vyrve z hrdla a zabije. Ufoni si uvedomi ze vlastne zije cely zivot v izolaci, jakoby by byla vetrelec mezi lidma tak se rozhodnou ji nechat takovou jaka je (rozhodla zit s nasledky cinu co provedla a s jejim presvedcenim ze pres to nejede vlak) mezi nima, kde je konecne stastna - Tancuje u sebe doma..ma tam party..kazdy se sni bavi, “lidi” se na ni smejou a mavaji ji jak si vzdycky prala. vsichni jsou spokojeny 🤌 kamera zooom invaze probiha masivne po celem svete (nejspis) pres vsechno stejne 2/5 😞 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Já celý život trpím akutním nedostatkem podobných filmů a cca milionem dalších řad Akt X k tomu. Tahle poetická vyvražďovačka hordy strašidelných emzáků rukou uťáplé panny na samotě u lesa naštěstí na chvíli zahnala absťák, chci ale víc. Mnohem víc!! Povídal bych si s režisérem o tom filmu dlouhé hodiny. A chtěl bych ho zažít na vlastní kůži. [Disney+] ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v New Orleans od apríla do júna 2022. (Arsenal83)
  • První okamžik oficiálního dialogu nastane až v čase 01:09:05. (Lajty)
  • V celom filme zaznie v origináli len 8 slov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama