Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

tron 

všechny recenze uživatele

Belén Rueda je sexi milfka, ale najlepšie roky má obávam sa za sebou. V El cuerpo sa mi ani zďaleka nepáčila tak, ako vo svojich starších peckách Sirotinec a Los Ojos de Julia. Začiatok je príjemne strašidelný, mám hispánske horory rád. Už čoskoro sa ale ukáže, že dobrá mysteriózna atmosféra nemá šancu vyhrať nad blbým scenárom, ktorý sa (márne a bez úspechu) snaží šokovať. Rozuzlenie je nakoniec nezaujímavé a vcelku triviálne. Z hercov bola najlepšie Belén a aj ona bola otravná. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Největší trik, který kdy ďábel předvedl, bylo přesvědčit svět, že neexistuje a pak…zklamal. Čerstvý amorální vdovec, co připomíná střeleného vědátora z Číslo 5 žije, je v tlakovém hrnci márnice dušen jako mrkev. Drží pokličku nestandardně postupující policejní složky, vdova s oblibou v černém humoru či snad sám Keyser Söze? A když jsme u té mrkve, nedrží ji celou dobu Oriol Paulo před vaším nosem, jako se to dělá oslovi? Odpovědi se dočkáte v samém konci a já bych k ní pouze dodal, že když pes začne mňoukat, kočka štěkat a žralok jíst brokolici jen za účelem pádu zoologovy brady na podlahu, nastává čas holedbat pointu, která se k podobnému stavu dopracuje nevykonstruovanou jednoduchostí.. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Trpělivost růže přináší... A to nejen divákovi při sledování Těla, ale i aktérům tohoto příběhu. Ovšem, když mi jedinou jakž takž sympatickou postavu, hlídače v márnici, hned v úvodu přejedou autem, je to o nervy... No dobře, tak se ještě dalo koukat na tu milenku, ale ta byla stejně „na odstřel“. Policejní vyšetřovatel byl ošklivej, blbej a v uvažování jednoduchej (správnej policajt) a navíc vypadal jak dědeček vraha Antony Chiqurha těsně po návratu z léčebny pro notoriky. Manžel byl otrávený soužitím se srandistkou, podnikatelkou jako řemen (tu bych otrávil i já), ale fandit mu nešlo, takové morální hyeně.  No, hrůza. Furt jsem si jen říkal kurVAKYanid, proč na to vlastně koukám... A byl jsem čím dál zvědavější, jestli se můj oblíbenec, ten hlídač, probere z kómatu. Takže teď v márnici rozepínám černý pytel, zalovím uvnitř a zpod mrtvoly vytahuji ... čtyři hvězdy! Pátá už byla dávno v rozkladu, tak z té jenom půlku. 90%.  P.S. Sorry, přihodila se mi nehoda a já v komentáři spoileroval. Ovšem inspirován duchem filmu, proto mě nekamenujte předčasně, dokud film nezhlédnete. NIC TOTIŽ NENÍ, JAK SE ZPRVU ZDÁ! Ani ty spoilery :-) ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Ještě před zápletkovou atrakcí jsem byla nucena čelit nechtěnému veselí nad snahou o strohou profesionální autenticitu policejních složek, která ve vyhrocených okamžicích dokázala výkony vesměs nesympatických postav vybičovat až k uměleckým hodnotám policejní rekonstrukce na služebním videu. Fakt, že jsem na konci mírně zvedla obočí, se tak stává výraznou polehčující okolností v konečném verdiktu, který nemá odvolání. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal a kdo jo, tak ten dělá machra. Skvěle zamotaný detektivní příběh s dobře zvolenými herci odehrávající se skoro celou dobu v jedné španělské márnici. Navíc když se tam občas mihne Aura Garrido, která je neskutečně sexy, tak si není nač stěžovat. Opravdu velmi povedený film, který nemá daleko do maximálního hodnocení. 80% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama