Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

H34D 

všechny recenze uživatele

Tahle solidně promyšlená kriminálka má podle mě menší problém v tom, že začíná spíše béčkově, zejména, co se zápletky a motivací postav týče. Atmosféra se tedy buduje překotně, avšak nakonec se dílo podaří. Střípky postupně do sebe začínají zapadat, tíživý pocit alespoň částečně působí i na diváka a vše vrcholí v závěru, který jakoby z oka chtěl vypadnout Obvyklým podezřelím... 7/10 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal a kdo jo, tak ten dělá machra. Skvěle zamotaný detektivní příběh s dobře zvolenými herci odehrávající se skoro celou dobu v jedné španělské márnici. Navíc když se tam občas mihne Aura Garrido, která je neskutečně sexy, tak si není nač stěžovat. Opravdu velmi povedený film, který nemá daleko do maximálního hodnocení. 80% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Španělácká filmová titi-taka ála Barcelona. Samá přihrávečka, narážečka, fintička, otočka a když už by to jednoho mohlo přestat bavit, prásk a je tam gól. Výjimečné na tom je, že u tohoto stylu hry nikdy nevím, odkud to ´prásk´ přijde. Jako správný filmový stoper si nejdřív hlídám toho, pak tohohle, tamtoho, chvilku dokonce běhám se všema třema, až nakonec dostanu jesle od bambuly, co vypadal že je zralej na střídání. Příště nebudu blbej a koupím si lístek na tribunu; na tohle je určitě snazší jen koukat než se s tím snažit hrát. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Režijně to není zdaleka dokonale vychytané, ale u filmu, který je celý podřízen pointě (tedy neustálé chtěné zatajování informací atd.) se s tím tak nějak počítá. Navíc je samotná pointa opravdu hezky vymyšlená, kdo ji odhalí před koncem, tak je přinejmenším jasnovidec :). Jinak je to taková španělská klasika - řemeslně na úrovni, mnoho flashbacků, jednobarevně stylizovaný obraz, neustálý pohyb kamery a Belén Rueda. Příjemná oddychovka. Směrem k českým filmařům by se chtělo říct: kdo z vás to má? ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Prekombinovaný, nevierohodný a z prsta vycucaný scenár prebíja tajomnú atmosféru navodenú skvelým začiatkom. Samoúčelné vŕšenie náznakov, nových a nečakaných stôp, spôsobuje, že film čím ďalej tým viac irituje. Retrospektívne scény patria skôr do nejakej melodramatickej telenovely. Vdaka týmto nedokonalostiam záverečné "veľké odhalenie" žiadnu úľavnú katarziu a ani uspokojivé naplnenie záhadného prípadu nespôsobilo. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama