Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle si rozhodně zaslouží pozornost ! Ačkoli jsem mírně zklamán,jelikož od Španělů už očekávám více, ale takhle překombinovaný Thriller s Krimi zápletkou tady ještě nebyl! Opět vynikající neokoukaný nápad,který zazáří obzvláště ve finišhi,který je perfektně nepředvídatelný,vygradovaný a šance zjistit hlavní Pointu je téměř mizivá . ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Režijně to není zdaleka dokonale vychytané, ale u filmu, který je celý podřízen pointě (tedy neustálé chtěné zatajování informací atd.) se s tím tak nějak počítá. Navíc je samotná pointa opravdu hezky vymyšlená, kdo ji odhalí před koncem, tak je přinejmenším jasnovidec :). Jinak je to taková španělská klasika - řemeslně na úrovni, mnoho flashbacků, jednobarevně stylizovaný obraz, neustálý pohyb kamery a Belén Rueda. Příjemná oddychovka. Směrem k českým filmařům by se chtělo říct: kdo z vás to má? ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem několikrát psal, Španělé umí a tohle je další živý důkaz. El Cuerpo se tváří nevinně, ale jak je u kvalitně ohodnocených Španělských počinů známé, tak je to velký omyl. Už od začátku divák přemýšlí, o co vlastně jde, ale že by to bylo tak jednomyslné? Bez nápadu? To si mohl myslet jen silný neznalec. Do toho nám vnuknou druhou myšlenku, která se zdá být daleko reálnější a vše dostává daleko lepší náboj, i když si divák snaží spojit několik věcí dohromady, tak mu stejně nějaké uniknou. Teprve závěr vše rozsekne a už jen s otevřenou pusou civíme do obrazovek, takže děkuji Oriolu Paulovi a všem, kteří se na tomto snímku podíleli za tak skvělou podívanou! 10/10 = 100% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vystrašený hlídač, prachatá nemrtvá, minulostí stíhaný policajt, zoufalý podpantoflák, uhrančivá studentka. Ale vrahem je beztak zahradník. Takové soustředěné španělské cucání z prstu. Tahle módní vlna, kdy ten tahal za nos tamtoho a stejně to bylo jedno, protože za ty pravé nitky ve finále tahal až ten osmý vzadu, mi nikdy příliš nesedla. Chybující postavy se tu pohybují na šachovnici, kterou má mít v pevném sevření scénárista, jenže motat hlavu můžeme pouze skutečně chytrým příběhem. A ten tu chybí. Neříkám, že je špatný, ale pointu určitě chválit nebudu. Překombinované je to hadr, nevěrohodné zrovna tak. Takže necivím úžasem, nemrazí mě v zádech, nemám ztuhlou krev v žilách. A to je pár minut po projekci. Sečteno, podtrženo: rozuzlení zauzlovaného je nakonec hodně úsměvné. Stejně jako 79% hodnocení tady!! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal a kdo jo, tak ten dělá machra. Skvěle zamotaný detektivní příběh s dobře zvolenými herci odehrávající se skoro celou dobu v jedné španělské márnici. Navíc když se tam občas mihne Aura Garrido, která je neskutečně sexy, tak si není nač stěžovat. Opravdu velmi povedený film, který nemá daleko do maximálního hodnocení. 80% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama