Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (368)

borec999 

všechny recenze uživatele

Uletená zhovadilosť mixovaná s paródiou na korporáty, v ktorej niektoré vtipy + postavy sadnú a trafia do čierneho (Polnišová a jej postava konšpirátorky, mámvpičista Kotek, kariéristka Nikol) a pri niektorých je vám trapno aj za samotných hercov (brnenská posádka opilcov, bitka medzi tábormi, Evelyn a veľa iných). Pár krát som sa zasmial (kadencia gagov je vysoká a pri takom množstve niektoré z nich proste musia sadnúť), baby sú tu pekné, ale ako celok ma to až tak neoslovilo. Menej je niekedy viac a keby tvorcovia vyberú len tie lepšie a trefnejšie vtipy a výsledok by trochu umiernili, možno by spravili lepšie. Takto je to až príliš bláznivé, príliš mimo reality a idúce cestou veľmi jednoduchého humoru. PS: cameo Michala Davida malo ale Hollywoodske parametre, a to hovorím ako človek čo ho príliš nemusí... 45% ()

džanik 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, u kterého je lepší vypít minimálně to pivko, dvě, resp. i menší množství alkoholického nápoje za předpokladu vyšší voltáže k rozostření kritického oka a neřešení tohohle a támtoho. Mě se povedlo bavit se po naprostou většinu stopáže s minimální alkoholémií 😄 “Aleši, jste chytrý chlapík… Ale něco s vámi není v pořádku. Moc pracujete!” Tuhle větu si beru k srdci! ()

Reklama

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Za 1). Není to horší než všechny Kameňáky, Babovřesti, ukradené Dagmary, moření revizorů, ani žádný díl Playgirls. Za 2). Vypnout mozek je nejvíc relevantní pojem, který vám doporučuji absolvovat před filmem v podobě vypít fakt hodně škopků, zabalit si mariánku do kusu alobalu, a být připraven na nejhorší. České komedie už našli svoje dno, to se nedá už ničím prohloubit ani horším filmem, který tu vychází nejméně pětkrát do roka. Povětšinou to jsou produkované filmy komerčních žump Primy, a tv hoven. Tohle je jen český mutant rumunské východní sračky, které scénář někdo hodil do Google Translate, a upravil podle svého, aby zapadalo do českých dolin, casting veskrze jen na objednávku, kdo z provařených herců si klesne na své dno, a nejvíc mi je líto Kotka, který se z nich šetřil nejvíc, aby nemusel šukat vykostěnou vyzáblinu Polívkovou. Stydím se, že člověk podobného intelektu jako já, který doufám že má filmový vkus, i když jsem odkojenen na trapné americké inscenace, a televizních výplachů své doby, ale pokud mi 2 ze 3 kamarádů řekne, že se u toho bavil, a doporučuje mi film, že se budu královsky bavit, stop it, get some help. Degredace všeho, v čem jsem doufal, že se trochu zlepšujeme. Zlatej Tonda Blaník! Na konci jsem čekal buď velkou orgií, kde bude přežraná Evelyn mrdat macatým pérem do Prachaře, nebo fackování jak v senu a pár facek. Ještě aby z hrobu vyběhla Škopková a vrazila facana řezisérce po píči. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Námět? Dobrý. Některé vtipy? Dobrý. Herci? Slušný, hlavně Prachař, Polívková a Kotek drží celý aspoň trošičku nad vodou. Takže jsme ve výsledku rád, že jsem film viděl, že jsem viděl hodně dobře hrát Michala Davida a zasmál jsem se u pár povedených vtípků a celkem zábavného podání kaličů z Brna. Myšlenka teda byla dobrá, ale scénář se brutálně nepovedl. Scénář je fakt příšerná sračka a nikdo další z tvůrců už s tím nic víc udělat nemohl. Ani režisérka Marianková se moc nepředvedla. Přitom její první film Známí neznámí nebyl tak špatný. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude velmi špatné, ale nakonec jsem byl příjemně překvapený. Nenáročná oddechovka, u níž přece jen převládá více povedených vtipů než těch trapných. Jen nechápu, že stále existuje poptávka po tom, aby Jakub Prachař předváděl pořád dokola tutéž postavu jen v minimální obměně. Vždyť už ho to samotného musí štvát. Všichni ostatní víceméně v pohodě, nejlepší výkon podala Chiara Steiner :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama