Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med II

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (více)
Trailer 1

Medvídek Pú a Prasátko jsou zpět a tentokrát se k jejich pomstě přidávají i Tygr a Sova! Od masakru ve Stokorcovém lese uplynulo pět měsíců. Kryštůfek Robin navštěvuje psychologa a snaží se vyrovnat s hrůznými událostmi. Mezitím pátrací tým marně pátrá po domnělých příšerách v lese a nic nenachází, takže Kryštůfkovi Robinovi už nikdo moc nevěří. Psycholog se během terapeutických sezení snaží vyvolat vzpomínky z dětství, kdy si Kryštůfek Robin vzpomene na své páté narozeniny, což je výchozím bodem pomsty zvířat. (Vertigo International)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Dvojka zatiaľ oslovila divákov viac a musím povedať že je kvalitnejšia najmä čo sa dejovej línie týka, inak je to nadpriemerný retro slasher so svojskými hrdinami. Jednotka padla v retro kine na retro stoličkách a mala to aj vďaka tejto atmosfére za štyri *, na dvojku v kine nejako nevychádzal čas čo je možno trochu škoda ale tie 4* zopakujem aj teraz. Bez nejakých ďalších spojlerov skrátka potrebuje pozrieť sa na sériu trošku s nadhľadom a fanúšik béčkových hororov bude spokojný. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne příjemně překvapilo a skoro se mi nechce věřit, že za filmem stojí stejný tým, jako za jedničkou. Navíc R. Waterfield produkuje, režíruje i píše nejbrakovější filmy špatné po všech stránkách. Což, jak se zdá, neodradí náročné diváky, co tu pak fňukají. Jinak - je to slasher, a pokud někdo od tohoto žánru čeká něco jiného, než bohapustou vyvražďovačku, pak může litovat jen sám sebe. Po formální stránce výborné - kamera, hudba i speciální efekty. OK, občas byla vidět gumová maska nebo ručička, ale jako celek skvělá připomínka zlatých 80. let. Některé scény jsou až poetické - dívčina na diskotéce lapená do želez a následně proměněná v atomy byla jak z básně nejlepšího dekadentního veršotepce. Pokud jednička byla jen lacinou legráckou, pak dvojka jde mnohem dál. Jednak vysvětluje, odkud se vzali Pú a jeho kamarádi, a druhak je hlavním motivem rodinné drama. Odkaz na - možný spoiler - doktora Moreaua není špatný. A co mě rozhodně potěšilo, že film hraje na vážnou notu (tedy pokud se člověk neválí smíchy při trhání hlav a rukou...to umlácení utrženou rukou jsem už někde viděl...) a že z toho nevznikla trapná taškařice. Skoro se těším na další díl... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl jsem díky hrozivému hodnocení skipnul, ale dvojce jsem tedy díky spokojenějším ohlasům dal šanci a rozhodně neurazilo. Je to teda strašný béčkový brak, kde děj neexistuje, postavy bez sympatie a vizuálně je to pořád oproti konkurenci neoslnivé, byť je to alespoň snesitelné, ale jestli teda něco stojí za chválu, tak masky! ( Kryštof Robin vypadá fakt parádně) a gore!  kde především v závěrečné třetině na discotéce se rozjedou takové jatka, že jsem byl velmi mile překvapen. Občas ještě diváka vyděsí hrozivým CGI ( oheň, kyselina), ale většinou jde o praktické efekty a takový uřezávání hlav pěkným ženským působilo obstojně. ( zapíchnutí ruky do chřtánu taktéž působivé) některým fatalitám se rozhodně nemůže upřít kreativita a fanouškovský zápal, takže za tohle plusy nahoru. Kdo tedy chce brakovitý slasher s Focusem na Gore, kde nic jiného bohužel nefunguje, tak uražený nebude, kdo má vyšší nároky, tak může vynechat. Škoda, že se to bere až moc vážně, kdyby film podali odlehčenou formou, přidali hlášky i nějaké ty hot slečny, které by ukázaly kozy, myslím, že výsledný dojem by byl příjemnější, protože na nic víc se tvůrci totiž nezmůžou.6/10. ()

Sludger 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že to poviem, ale musím uznať, že to bolo dobré. Po až študentskej a vyložene nekvalitnej jednotke získali tvorcovia, pre mňa nepochopiteľne, oveľa väčší rozpočet, napísali scenár, ktorý obsahuje celkom schopný príbeh a pozadie oblúd a natočili hotový gore manifest. Film je nekompromisný slasher s brutálnymi vraždami, dravým tempo hneď od začiatku. Je to totálne mäso a špinavosť najväčšieho kalibru a preto to oceňujem. Ako, áno dalo by sa kydať na postavy či logické zádrhely, no formou ako to predviedli, mi to neprekážalo. Takýto gore slasher sme tu dlho nemali a tento rok ho má šancu prekonať jedine Terrifier. Odporúčanie znie, vykašli sa na jednotku a rovno si daj túto druhú časť. Pokiaľ máš chuť po gore horore, Medvedík Pú ťa nakŕmi.! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Hororovej bizárek pro všechny, kteří chtěli jako malí bydlet s Kryštůfkem Robinem u Stokorcového lesa. Není to tak amatérsky low-budgetový jak jednička, ba naopak – je to tak akorát béčková parodie stylizovaná do psychologickýho dramatu o (post)traumatu z dětství, kde se gorem, krví, násilím, medem, a nejdebilnějšími filmovými klišé fakt nešetří. Finále se navíc odehrává na raveu, takže co víc si od béčkovýho horroru přát. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama