Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med II

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (více)
Trailer 1

Medvídek Pú a Prasátko jsou zpět a tentokrát se k jejich pomstě přidávají i Tygr a Sova! Od masakru ve Stokorcovém lese uplynulo pět měsíců. Kryštůfek Robin navštěvuje psychologa a snaží se vyrovnat s hrůznými událostmi. Mezitím pátrací tým marně pátrá po domnělých příšerách v lese a nic nenachází, takže Kryštůfkovi Robinovi už nikdo moc nevěří. Psycholog se během terapeutických sezení snaží vyvolat vzpomínky z dětství, kdy si Kryštůfek Robin vzpomene na své páté narozeniny, což je výchozím bodem pomsty zvířat. (Vertigo International)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Hororovej bizárek pro všechny, kteří chtěli jako malí bydlet s Kryštůfkem Robinem u Stokorcového lesa. Není to tak amatérsky low-budgetový jak jednička, ba naopak – je to tak akorát béčková parodie stylizovaná do psychologickýho dramatu o (post)traumatu z dětství, kde se gorem, krví, násilím, medem, a nejdebilnějšími filmovými klišé fakt nešetří. Finále se navíc odehrává na raveu, takže co víc si od béčkovýho horroru přát. ()

Sludger 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že to poviem, ale musím uznať, že to bolo dobré. Po až študentskej a vyložene nekvalitnej jednotke získali tvorcovia, pre mňa nepochopiteľne, oveľa väčší rozpočet, napísali scenár, ktorý obsahuje celkom schopný príbeh a pozadie oblúd a natočili hotový gore manifest. Film je nekompromisný slasher s brutálnymi vraždami, dravým tempo hneď od začiatku. Je to totálne mäso a špinavosť najväčšieho kalibru a preto to oceňujem. Ako, áno dalo by sa kydať na postavy či logické zádrhely, no formou ako to predviedli, mi to neprekážalo. Takýto gore slasher sme tu dlho nemali a tento rok ho má šancu prekonať jedine Terrifier. Odporúčanie znie, vykašli sa na jednotku a rovno si daj túto druhú časť. Pokiaľ máš chuť po gore horore, Medvedík Pú ťa nakŕmi.! ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Druhý díl si zaslouží pochvalu hlavně proto že se jedná opravdu o upgrade, a větší budget jde vidět všude. Jsou tu lepší masky, nasvícení, záběry a hlavně gore. Toho je tu poměrně dost a i když se tu občas praktické efekty střídají se CGI, tak se z většiny jedná o dost slušnou práci. Taky potěšilo to že “zvířátka” už mluví, škoda jen že tygřík který měl fajn hlášky tu byl jen chvilku. Taky zamrzelo to že se i dvojka bere vážně a tím zabijí zábavnost, protože v takovýmto filmu opravdu nechcete řešit drama vatu (dost to filmu škodilo). Proto i teda film má několik hodně hluchých míst (hlavne ta dramaticka pribehova linka, co proste nikoho nezajima). Jinak ale proste fajn trash ktery má chyby ale jedná se o výrazné zlepšení, TAK DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO NE? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Dvojka zatiaľ oslovila divákov viac a musím povedať že je kvalitnejšia najmä čo sa dejovej línie týka, inak je to nadpriemerný retro slasher so svojskými hrdinami. Jednotka padla v retro kine na retro stoličkách a mala to aj vďaka tejto atmosfére za štyri *, na dvojku v kine nejako nevychádzal čas čo je možno trochu škoda ale tie 4* zopakujem aj teraz. Bez nejakých ďalších spojlerov skrátka potrebuje pozrieť sa na sériu trošku s nadhľadom a fanúšik béčkových hororov bude spokojný. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl trochu popírá jedničku dozvíme se zde , že Pú a ostatní nejsou zmutované zvířata, ale děcka co někdo unesl pro nějakého genetika ten na nich zkoušel zvířecí séra a oni zmutovali. Genetika pak zastřelil ten únosce a ty mutanti zůstali. Jinak navazujeme na jedničku Kryštůfek (horší herec než ten v jedničce) řekne  policii o vraždících mutantech ta mu nevěří a myslí si, že to udělal on. Někdo mu věří a vydá se ty mutanty hledat Pú se tak nemá kam schovat a vydává se vraždit do města. Zde vraždí opět prase ( je zde i vysvětleno jak přežilo jedničku  ) tygr (ten má jen jednu scénu bohužel) sova (ta má více scén ,ale taky je nevyužitá)  a opět hlavní Pú. Tenhle díl  přidal na brutalitě (scéna na diskotéce je boží masakr ) a celkově působí lépe než odpadní jednička. Co mě bohužel brání dát více hvězd je herec Kryštůfka co vypadá, že má vše na háku a to vysvětlení o tom genetikovi je podané nudným způsobem. Aha tak, že oni jsou nesmrtelní tak to může být i 50 dílů rovnou.  60 procent ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno