Reklama

Reklama

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další stathamovka, na kterou jsem se netěšil nijak extra, ovšem Jason Statham pro mě stále je akční ikona a nenechám si s ním ujít žádný nový film. Problém je, že natočil těch primárně neakčních filmů za několik už více a ne vždy kvalitních. Například jsem trpěl u Redemption, ačkoli se to nakonec na 3* vyšplhalo a stejně tak u Homefront. Co čekám? Dalšího Kurýra? To ne, jen bych prosil, aby Jason více využil svůj bojový potenciál. Ve Wild Card jsou celkem tři poměrně velké akční scény...bez přestřelek. Když už dojde na akci, Simon West vše drží pevně v rukou a pomocí efektních zpomalovaček diváka potěší. Problém je ale v tom příběhu, nebo spíše jeho vyprávění...Jason se snaží hrát na vážnou notu, snaží se vštíput své postavě nějaký charakter. V tom by tedy samozřejmě nebyl, jenže Statham na podobné typy rolí není stavěný a podobné vesměs nudné thrillery, či co to vlastně je, by mohl přestat točit a přijít s pořádným akčňákem...PS : Stanley Tucci jako vždy výborný, ale bohužel jen asi na pět minut..:( ...50% ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem si vzpomněl na jeden titulek v Blesku, který jsem si před pár dny letmo přečetl, když jsem si jím vytíral prdel: "Lidé závislí na hazardu bývají zpravidla jedináčci!". Netuším sice, kam na tato zjištění chodí, ale určitě to musí být pravda, protože Blesk je u nás třetí nejserióznější informační prostředek. Před ním je už jenom Srandokaps a kruhy v obilí. Takže budete-li mít chuť dozvědět se více o mokvajících jebácích na osmém podbradku starý Štikový, víte přesně co si koupit. Co se týče hlavního hrdiny tohoto snímku, tak s jistou nadsázkou lze říct, že to tak máme v životě každý druhý. V jednom aspektu společenských interakcí naprosto vynikáme, zatímco v tom druhém stojíme dokonale za piču. Třeba tady Nick je stylovej bitkař, co vám pikovou osmičkou dokáže způsobit dvojnásobnou frakturu žebra, ale jeho vyhlídky do budoucna jsou úplně o hovně. Podobně to mám i já. Dokážu sice vypít na ex celé ananasové capri sonne a to bez brčka, ale jinak jsem obtloustlý vozembouch s dětskou porcí ve slipech, na jehož přítomnost lidé reagují zhruba stejně jako na vražedný ticháček ve výtahu poté, co jste povečeřeli devět nefiltrovaných dvanáctek a dvě porce pikantního kebabu. Být mentálně nevyvinutým dementem je zkrátka dost těžké. Sice si stále dokážete zavázat tkaničky, nebo složit průměrnou rapovou skladbu, ale jinak pro společnost plníte funkci boxovacího pytle... ne, samozřejmě si dělám humory, přátelé, anžto jsem totálně boží boreček, jehož penis si ženský často pletou se sádrovým odlitkem plejtváka malého, ale protože jsem nevěděl, co k tomuto ryze průměrnému počinu napsat, tradičně jsem plácal zbytečná hovna. Snad jste si už zvykli, miláčci moji! ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Jasona Stathema mám rád a proto každý jeho nový film s radostí slupnu jako malinu :-) Ani tentokrát jsem nebyl zklamaný a podle očekávání jsem dostal přesně to co jsem chtěl. Je to klasický akčňák, kterých už Jason natočil mnoho, přesto je každý trošičku jiný a ani tenhle není vyjímkou. Rozhodně byla dokonalá závěrečná scéna, kdy mu už došla trpělivost, se všemi těmi hnusáky co po něm šli a jednou provždy to vše vyřešil! :-) Určitě jsem nebyl zklamaný, mohu jen doporučit! ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jason Statham a jeho další případ coby akční béčkař. Nic objevného pod sluncem, nicméně také vcelku příjemný akční flák, u kterého se dá vypnout. Simon West sice tentokrát trochu experimentuje s kamerou (někdy úspěšně, někdy méně), i tak se ovšem z Wild Card vyklubala další pohodová stathamovka. Nic víc, nic míň. [55%] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný. Statham opět správně tvrdý, klidný v soubojích je jako doma, nepřátelé padají jako švestky za doprovodu Country Music a potěší i velmi nevídaná forma natočení ( Pěkný slow motion, krev, přehlednost, Cool zoom a efektivnost, sice občas až moc vyumělkované a né vždy plně uvěřitelné, ale dojem to však nekazí). Potěšila mě také scéna v casíně, ale celkově filmu chybělo větší přišlápnutí na plyn,což mi nedovoluje jít výše než přes průměr. Fanoušky Stathama a jednoduché zábavy by však film urazit neměl. 65% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v New Orleans, Nevade a na francúzskej Korzike. (Hudakfilms)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama