Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Diskuze

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

to som nikdy nepovedal...  West je u mna stale kokot, ale evidentne motyka sem tam vystreli... Mechanikovi som dal jednu preto lebo to bolo kurevsky nelogicke... aspon mi to prislo... opevnena vila a on zrazu dnu v bazene a podobne... to ja nemam rad...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Takze ides spätne zistovat, ci je West spickovy reziser? Nie je. Len raz za 20 rokov natoci spickovy film. Takze dalsi mozeme ocakavat v roku 2035 :))

Mechanik zase az taka sracka na 1* rozhodne nieje. Je to proste tuctovy priemer.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

Parkera som si minule pozrel znova... vravel som si ci som tomu moc neublizil tym hodnotenim... predsa len som to porovnaval s Odplatou. Ale utvrdil som sa v tom, ze je to nudne a slabe... este tuto moznast idem dat Mechanikovi s nim... teraz ma West nadchol v tomto...aj ked vravis, ze bojovky nereziroval on, ale aj tak...

na příspěvěk reagoval Lacike

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Waco... tvoj problem proste je, ze si trosku ignorant. Akonahle nieco nieje prehnane akcne, ale je to komornejsie a podobne tak tomu vycitas, ze tam je malo akcie... ty by si aj cernochovi vycital ze je malo cierny... A velky problem je v tom, ze nerozlisujes zanre... Pre teba je Krimi a Thriller proste akcny film...a ked tam neni dost akcie, tak si sklamany... 

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

tak vidis Lacko, ze som nekecal :)) Ja som siel este o hviezdu vyssie aj ked s odretym analom, ale mna prekvapil velmi a bavil este viac :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Já o kvalitním filmu mám svoji představu (teď nemyslím žádnej trash) a spoustu kvalitních filmů jsem kvalitně ohodnotil. No a spousty přeceněných sraček kapku odjebal tak to je.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Nic za tím nehledejte. Nepotřebuju se lišit. Prostě mě to pekelně nebavilo. to je celý.

na příspěvěk reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

Podjebává i tím hodnocením, aby nám všem dokázal, jak je jiný. Ale proč má ode mě bod? Podobný uživatel tu snad není, a originalitu cením. A už to spíš beru s úsměvem. Je mi jasný, že není absolutně objektivní, takže nemá smysl rozebírat nějakou verbální střílečku s nim. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Mylis sa, on nehodnoti napriek ostatnym. On ma zvrateny vkus.

Ked chce podjebavat, tak podjebava v diskusii.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

ale tohle není absolutně o vkusu. to je cílený, za každou cenu hodnotit jinak než většina. je rozdíl když jsi zklamán z očekávání a když jsi zklamán, pač jsi s tím počítal a chtěl jsi bejt zklamanej, aby bylo za co kritizovat. :-) 

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Dost som sa toho filmu bal vdaka Mikovmu prehnane nadsenemu komentaru, ale musim povedat, ze mal chlapec jasnu chvilku a ma pravdu. Je to pecka.

Kto od toho caka klasicku akcnu Stathamovku s mnozstvom bitiek, tak bude velmi skamany.

Vyznenim to ma ovela blizsie k filmu Equalizer ale vzhladom na Stathamov obmedzeny herecky prejav to nejde v dramatickych scenach do takej hlbky, ale vsadili na atmosferu a britke velmi vtipne dialogy okorenene fantastickym soundtrackom.

Na bitkach ten film nestoji, ale vzhladom na Stathamovu ucast tu su 3 famozne natocene bitka. Necudo, ked choreografiu mala na starosti tamanska legenda Corey Yuen. Nielenze maju dokonalu choreografiu ale si aj dokonale natocene. Odvazim sa tvrdit, ze Corey robil nielen choreografiu, ale bitka aj reziroval. Simon West na tak skvele bitky nema skusenosti.

Jasonova postava mi po dlhej dobe bola sympaticka a vsetky ostatne hviezdne cameo vystupy su tiez dokonale. Vlastne jedinou chybou toho filmu je, ze je strasne kratky a kopa svelych postav sa tam mihne iba na chvilu. Prial som si stravit s tymi postavami viac casu.

Pre mna je to necakane skvely film. Ovela lepsi ako priemerny trailer a najlepsi Stathamov film od prvych Expendables. 8/10.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

Mně u Waca přijde, že když něco my budeme vynášet do nebes, on prostě nebude souhlasit a půjde do filmu s pocitem, že se mu to nebude líbit. Bez ohledu na to, jaký film pozitiva má, on spíš bude hledat chyby. A když na něco nadáváme, on přijde "tak pánové, zklamu vás" možná se pletu, ale na mě tak působí.:-) :D

na příspěvěk reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ja mám rád Jasona. Ale prečo ostatní tak vysoko hodnotili neviem. Samozrejme ani na jednu hviezdu to nie je.

na příspěvěk reagoval Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Citam, ze trailer bol lepsi ako film. Ja by som ten trailer hodnotil na 3*. To som potom zvedavy co je to za film :D

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tak už to mám za sebou. Klasická Stathamovka. Takéto sme videli už veľa krát. Nie je to čistý akčný film. Sú tam iba tri akčné scény. Ale sú dosť dobré. Trailer je dosť zavádzajúci. Ja mám Jasona rád aj keď sa nebije. Takže som to zniesol bez problémov. Ale pochybujem, že Waco alebo Lacike budú rozhadzovať hviezdami. Trochu najbližšie to má asi k Parkerovi. Akurát je Jason trochu nihilistickejší, gambluje a chlastá. A hlavne je to kratšie. Takže sa človek nestihne nudiť, ale zas tam toho dokopy moc nestane. Čiže film je pre mňa ok. Ale moc sa ňom ani herci ani tvorcovia nenadreli.

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

tak tohle mě docela dost zklamalo.Typický film kde trailer je stokrát lepší jak pak samotný film.

Trustme

Trustme (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Upřimně jsem od toho ani nic nečekal, na trailery jsem už zvyklý, že lžou. Jen mě to zklamalo v tom smyslu, že to jde s J.S. špatným směrem. Nemusí se mlátit hodinu filmu, mám ho rád i když něco zahraje. Ale Wild Card je podle mýho opět krok vedle. A tenhle film nemá nic co by stálo za pozornost (kromě nepříjemné scény s nůžkami). 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak ty seš klasickej případ:)) Jedeš si v zajetejch kolejích a nechceš aby se to někam odchýlilo. Místo kreativity chceš od těch tvůrců vyzkoušenou rutinu. To je pak těžký. Jako neříkám, že obyčejná rutina a ohraná story není někdy nejlepší řešení. Ale trocha originality neuškodí. Připomínáš mi mýho dětu. Ten měl nejradši když dal Seagal nebo Chuck Norris všem do držky.  A jakmile se někdo snažil s tímhle vyzkoušeným mustrem něco udělat, bylo zle:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama