Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do starého domu u jezera se nastěhuje rodina Leahyových. Jsou však přítomni i policisté. Je to totiž velice problematické místo. Dochází zde k napadením a vraždám. Místní vyšetřovatel zjišťuje, že na místě byla kdysi odsouzena a popravena jistá žena pro čarodějnictví. Vzduch začíná houstnout a ač se to zdá absurdní, vraždění má na svědomí dotyčná bosorka navracející se ze záhrobí. Je proto třeba ji nadobro zničit. (Slimak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol plný očakávaní a dúfal som, že sa po zhliadnutí pripojím k niektorým tu viacmenej nadšeným hororovým fanúšikom. Ale nestalo sa. Snímok má naozaj všetko, čo šikovná žánrovka mať má ( strašidelné scény, gore, atmosféra...), ale až na tie splatter scény nič z toho neprevyšuje priemer natoľko, že by šlo o skvelý horor. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pověrčivost začíná jako takovej ten správně máklej osmdesátkovej horor, vybuchující hlava v mikrovlnce a tak, ovšem nenechte se zmýlit, jak přibývají minuty, mění se film na slušnou atmosférickou záležitost, kde sice mnou tolik milované stříkance krve nechybí, ale kromě toho se přidává i krimi zápletka, jedna naštvaná bosorka (gosh, vždycky jsem Slovákům tohle slovo záviděl :) a jeden fakt napínavej závěr. Další potvrzení, že osmdesátá léta to prostě válcovala. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

David sa spolu s rodinou nasťahuje do staršieho domu. Od prvého dňa v novom príbytku rodinu nepostretlo nič dobré. Tragické okolnosti v okolí domu pretrvávajú už mnoho rokov. Niekoľko nevysvetliteľných "náhodných" úmrtí, či brutálnych vrážd nemá páchateľa. Ten sa vracia za záhrobia z ďalekej minulosti. Posadnutá žena popravená za čarodejníctvo nepozná zľutovanie s nikým, kto ju postretne. Z obdobia 80´ rokov minulého storočia som (čo sa gore efektov týka) videl aj lepšie snímky. Tento horor nie je zlý a má svoju kvalitu. Miestami slušná atmosféra v doprovode dobrej hudby, vynahrádza nedostatky tohto hororu - 60%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hodně líbilo. Tahle Witch se s tím vůbec nemazala a tak může divák sledovat jak rozpoutá svoje krvavý orgie kde nezůstane ušetřen vůbec nikdo. Ani děti. Líbil se mi i odskok ze současnosti do minulosti kde to všechno začalo. Někomu možná může vadit, že čarodějnice není vidět v celé svoji kráse(jsou vidět buď obrysy postavy nebo její drápy). Mě to ale problém nedělalo. Aspoň člověk může zapojit svoji představivost a dát průchod své fantazii. Jde o celkem brutální snímek takže se ani nedivím, že byl ve své době v Británii umístěn na listinu videonasties. Navíc má to pravý hororový zakončení podle mýho gusta. Za mě převládá velká spokojenost. Na 5hvězd to sice není ale poctivý 4hvězdy si to zaslouží. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Neco mě chytlo za nohu, UÁÁÁ!!!"...dobrý, jen utržená ruka... Ve spoustě snímků o strašidelných domech se tenhle rozhodně neztratí. Výborné je, že poltergeisty a jiné neklidné duchy zde nahradila čarodějnice, která se po spiknutí s ďáblem stala nesmrtelnou, byť svázanou s místem, kde se nachází od těch dob prokletý dům. Podle Kladiva na čarodějnice byla v roce 1692 popravena vodou, leč rituál nebyl správně proveden. Dcera Satanova tak vraždí po staletí s chutí a vervou. Přibití, zaříznutí, oběšení. Vraždy jsou brutální se spoustou filmařské krve. Přesto k napětí stačí třeba jen pokleknutí u vody a zčeření hladiny rukou... Velmi dobré je prolínání současnosti s dávnou minulostí, což přináší zpestření do dění točícího se stále jen okolo domu. Pařát s drápy...a...zavři voči, brouku! Závěr připomene de Palmovu Carrie... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Ústredný hudobný motív a spev v gregoriánskom chorále nesie názov "Dies Irae". Je to latinský hymnus z 13. storočia, ktorý popisuje deň posledného súdu. (Jello Biafra)
  • Film bol v Británii zaradený do nechválne známeho "Videonasties" zoznamu a po cenzorských zásahoch následne distribuovaný na VHS pod iným názvom. (Jello Biafra)
  • Natáčanie prebiehalo v štvrti Silver Lake v Los Angeles. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama