Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Sly po Rockym zmenil sport, ale spôsob hry ostal rovnaky. Stale je to pribeh o luzerovi, ktory svojou snahou k stastiu pride. Na rozdiel od serie o Rockym, ktora mi nikdy nesadla kvôli boxu, som mal tento film v detstve rad. Je to sice len naivny Hallmarkovsky film v ktorom nahodou hra jeden velky svalovec ale ja nemam nic proti tymto naivnym filmom. Postupny vyvoj vztahu medzi Slyom a jeho synom ma stale bavi. Horsie na tom su samotne zapasy v pretlacani, ktore mi nepripadaju prilis realne napriek tomu, ze o tom ako v skutocnosti prebiehaju nic neviem. Najviac ma na nich vzdy stvala ta Slyova finta, ked chyti superovi palec, ktora sa mi zdala nefer. Na druhej strane tie kecy o otoceni siltovky a prepnuti sa ma stale bavia. Takze vysledkom je tuctovy film, ktory by si zasluzil maximalne dve hviezdicky, ale z nostalgie davam aj tretiu. 5/10. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Takové klasické béčko načichlé céčkem, zajímavé snad jenom závěrečným turnajem, kde to vypadá spíš jako v pavilonu opic - všichni tam hrdelně řvou a bijí se v prsa tak, až je to groteskní. Hudba ve stylu rádia Jih a Impuls je taktéž opravdu pekelná, ale Stallone je prostě Stallone, tak za něj ty dvě hvězdy. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl nejdříve v polštině posléze v němčině abych měl později tu čest ho vidět v češtině. Sportu, kterému se u náš říká páka se všude jinde říká armwrestling a je na hovno stejně jako tento film. I když zase jak tam točil tou kšiltovkou dopředu a dozadu to mě vyvolalo vzpomínky na pana Tau. A vemte si takový rapery ty uchváltili ty otočky s kšiltovkou úplně.Nejlepší herec filmu --kamion. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Stejná otázka jako včera a tady to nejspíš vyhraje guilty pleasure nad skutečnou kvalitou :) Ale já jdu do kolen už od začátku, kdy začne hrát In This Country od Zandera https://www.youtube.com/watch?v=UM5c3QvdsHw a objeví se jméno Globus a Golan.  Ke konci pak exceluje Winner Takes it All od Sammyho Hagara https://www.youtube.com/watch?v=iCZbqvE8eu8 Obě tyto pecky jsou srovnatelné s tím nejlepším z Rockyho.  Ještě je tam skvělý Meet Me Halfway od Kennyho Logginse, který se vyznamenal i na Top Gunu. https://www.youtube.com/watch?v=HGQK4jPRdn4 Bohužel halfway je trochu problém filmu a tak 35 minut se tam děje kulový. Ale ten konec! To je nejlepší osmdesátkový TESTOSTERON! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Aby nedošlo k mejlce, "Over the top" je rodinný film na odpoledne a jako takový si myslím funguje velice dobře. Navíc je svou audiovizuální stránkou doslova esencí 80. let, přičemž tato dekáda samozřejmě kýčem nešetřila. Nabušený trash soundtrack, jehož autorem je italský syntezátorový mág Giorgio Moroder (jehož doprovází různí vokalisté), do toho všeho víc než zapadá. Ústřední pecka Take it higher s Larrym Greenem je fakt šlágr jaxe patří. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, Arizoně, Utahu a Coloradu. (Terva)
  • Kromě Ricka Zumwalta bylo ve filmu možné na krátkou chvíli spatřit i další profesionální zápasníky v páce. Jmenovitě Johna Brzenka, Clivea Deana nebo Allana Fishera. Malou roličku si ve filmu střihl i Scott „Flash“ Norton, který se později stal známým wrestlerem. (Foxhound#1)
  • Natáčelo se během skutečného šampionátu zápasu v páce v Las Vegas, některá reálná utkání byla použita přímo ve filmu. (Foxhound#1)

Reklama

Reklama