Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (65)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ja som dúfal, že to bude uletená komédia s Markym, kde sa parádne nasmejem. Nie je však tomu tak a dostali sme viac menej nudnú vec, ktorá ide presne cez kopirák. Rodinka je sympatická, občas sa zasmejete (naozaj minimum) a snaží sa to byť akčné, opäť však nič prevratné. Rozhodne sa teda dalo vyťažiť oveľa viac a mohli sme sa všetci kráľovsky nasmiať. Namiesto toho som sa miestami cítil až troška trápne. Nie je to úplný prešľap, ako film na jeden večer fajn ale inak čistý priemer. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JO A MIMOCHODEM… TÁTA BYL VLÁDNÍM ZABIJÁKEM…“  Rodinná akční komedie. Trochu „Pravdivé lži“, trochu „Millerovi na tripu“( nebo snad „Nobody“?),  ale hlavně pohodovej Wahlberg. No a to by vám asi mělo stačit. Možná to mělo na víc, ale co já vím… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film má v USA rating PG-13.  2.) Thx za titule „Veronika Ageiwa“.  ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Nevim no. Chvíli se to tváří, že by to nemuselo bejt tak špatný. Ale nakonci stejně zůstane pachuť toho, že to byla chujovina ve stylu Marky Marka. Jako já proti němu nic nemám, bože chraň, spíš naopak! A přesně proto si jeho filmy puštíte ne? - žádný hluboký moudra ani příběhy, dopředu víte, že ani o něco podobnýho nemá snahu (narozdíl od jinejch), klasická odreagovačka. A jak píšu, dlouho to tak vypadá a slušela by tomu pěkná čtyřka odpovídající žánru. Ten konec to ale tak nějak zabije..🤷‍♂️. Jakože tam už je té nelogiky na mě už příliš! Velkým plusem zůstává Michelle - můj typ se všim všudy!!😍 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle předpokladů naprosto odpočinková záležitost, která tady byla tisíckrát, ale i po tisící první si u ní divák s radostí odpočine. Nečekejte zázraky. Prostě rodinnej akčňák, kterej se ve filmografii Marka Wahlberga ztratí, ale zároveň to nebude ztráta času. Je to technicky způsobilé a vtipné tak akorát, takže plán na večer je tu jasný. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava, která mělo pár dobrých vtípků, jedno malé překvapení, dva odzkoušené herce, kteří to odehráli s profi úsměvem, jedno veselé Vegas a jeden obehraný námět o ukrývaném... Přidány dětičky, aby to mělo ten nádech, že "jde o lidi" (což nikdy nejde), ale šlo to a ten superfunkční výtah v hotelu na zbourání a s barem plným láhví mě taky "dostal". Ale 65% si to zaslouží, dobré řemeslo se má pochválit a tohle si na umění nehrálo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme je niekoľko zmienok o matke Jessice (Michelle Monaghan), ako sa uchádzala o účasť na olympijských hrách v roku 2004 v Aténach v desaťboji. Ženy v Aténach ale v desaťboji nesúťažili. Ženy súťažili v sedemboji. (Arsenal83)
  • Malého Maxe Morgana hráli ve filmu dvojčata Iliana Norris a Vienna Norris. (raininface)
  • Krstné meno na Kyleovom (Van Crosby) falošnom pase je „Van“, čo je aj hercovo krstné meno v skutočnom živote. (Arsenal83)

Reklama

Reklama