Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Velice podařený chanův film, má to svižné tempo, jackie předvádí spoustu povedených kousků, občas se mu vydaří i nějaká ta vtipná scéna a hlavně to končí famózním soubojem na střeše mrakodrapu. Divím se, že to má ve srovnání s některými jeho staršími filmy tak nízké hodnocení, asi je to nostalgií, nebo tím, že ty starší filmy viděli hlavně jackieho fanoušci, zatímco tenhle novějši i "širší publikum"... ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích, zda dát hvězdy jen tři nebo čtyři. Film na mě působím, jako že má tři pomyslné části. První, vojenská, v ní téměř nevidíme Jackieho Chana a vrcholí pádem vrtulníku k bezdomovcům, druhá je Jackieho vzpomínání v Africe kdo je a vrcholí v Rotterdamu automobilovou honičkou. Ta je přímo libová. A závěrečná, třetí část, je průnik do kancelářské budovy s aspoň čtvrt hodinovou bitkou na střeše mrakodrapu. Každopádně Mstitel beze jména není klasickou hongkongskou mlátičkou (jak jí mám rád), ale velmi dlouhou dobu je pokojný. Jindy akce nemá takovou dynamiku jako obvykle a jeden souboj trvá neobvykle dlouhou dobu. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Chanův standart, který ale na jeho jiné kousky ze stejného období (RACHOT V BRONXU, BLESK, TERČ) trochu ztrácí. První pořádné akce se dočkáme až v půlce a první pořádné chanovské bitky až po dvou třetinách filmu! Jinak je ale akce na tradičně vysoké úrovni (minimálně sešup po střeše mrakodrapu utkví) a ani zbytek s pár dobrými gagy vysloveně nenudí. Bohužel v tomto roce odstartovalo Jackieho hollywoodské období plné KŘIŽOVATEK a podobných konin, prokládaných slabými odskoky do Hongkongu (INSTINKT LOVCE, AGENT Z HONGKONGU). ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Příběhově jasná slátanina. Komu to ale vadí? Fanoušek Jackieho si Mstitele pustí, protože chce vidět tu dokonalost akrobatických kousků a sem tam dobrou hlášku. Díky těmto Jackieho charakterististickým rysům jde rozhodně o nadprůměr. Bohužel však né čtyř hvězdičkový, neboť obojího tam bylo nečekaně málo...70 % ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi nejvýpravnější čenovka Jackieho klasického období. Dvě scény z ní mají pevné místo v mých pomyslných Jackieho Top 10 scénách - první je komická (Jackie zmalovaný křováckými válečnými barvami a se zdřevěnělým jazykem dává kokosovou transfúzi ("Přestaň jíst mého bratra ty zvíře!"), druhá je GENIÁLNÍ závěrečná bitka se dvěma naprosto skvělými týpky na střeše Rotterdamského věžáku, ze kterého Jackie na závěr velkolepě sklouzne. Miluju tenhle film. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Během automobilové honičky se trojice hlavních hrdinů ve svém bílém Mitsubishi Lancer Evo IV dlouhou dobu smýká levým bokem převrženého auta po silnici. O několik minut později ale auto stojí během jejich rozhovoru v pozadí zcela nepoškozené. (Stejšn)
  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)
  • Existují dvě verze snímku, a to americká 107minutová a honkongská 120minutová. (Rominator)

Reklama

Reklama