Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mistr bojových umění, bývalý příslušník speciálních jednotek a skvělý kuchař Casey Ryback se na nádraží setká se svou neteří Sarah a společně nastoupí do luxusního vlaku Grand Continental. Ten krátce po odjezdu přepadne komando zabijáků, vedených geniálním vynálezcem Travisem. Zavraždí strojvůdce i další personál, cestující vezmou jako rukojmí a zřídí ve vlaku řídicí centrum, s jehož pomocí se zmocní smrtonosné satelitní zbraně, kterou kdysi Travis vymyslel. Hrozí, že srovná Washington se zemí, pokud mu vláda nevyplatí miliardu dolarů. Protože se vlak pohybuje, nedokáže armáda únosce zaměřit, a tak je opět jedinou šancí pro miliony lidí kuchař, kterému se podařilo uniknout ze spárů teroristů. Když Ryback zjistí, co je ve hře, pustí se s pomocí černého kuchaře Bobbyho neohroženě do boje. Jenže pak se štěstí začne obracet. Odpočítávání začalo a Ryback má poslední šanci, jak zabránit krveprolití. (TV Nova)

(více)

Recenze (294)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Teroristo, necestuj tým vlakom, budeš zláman, ani nevieš ako… Nabízí se napsat, že Caseymu už raší brada number two (zřejmě důsledek kompletního vyjedení spižírny na USS Missouri) a jeho představitel má obličejovou mimiku ústředního nocležníka z mauzolea na Rudém náměstí, ale nemohu. Vždyť já viděl asi tak 12x víc filmů se Seagalem, než těch od Franca Zeffirelliho! Mám Tě rád, Stevene! Liposukcím navzdory.. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy sám proti zbytku světa. Uvažoval jsem o 5, ale akce není tak našlapaná a intenzivní jako třeba v 96 hodin a přece jen tvrďácké vtipné hlášky tu nejsou tak tvrďácké a vtipné jako třeba ve Smrtonosné pasti nebo Komandu, i když na: "co se tu děje chlapi? Někoho zastřelili. Kde? Tady." prááásk prááásk jen tak nezapomenu. 85% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $50,024,083Tržby Celosvetovo $104,324,083║ Po nejakej dobe som to opäť pozrel a ono to nie je až tak špatné(vždy som pri tom vydržal tak 20-30minút), samozrejme na prvý film to nemá ale zas nejaká tak slušná akcia sa tu nájde a dokonca trikovo to je tiež dosť slušne zvládnuté, čomu odpovedá aj ten vysoký rozpočet. /60%/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

..........ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM.......... Casey Ryback ( Steven Seagal ) opět v akci. Tentokráte na kolejích. Konkrétně ve vlaku. A opět se dostane do lednice, tentokrát dobrovolně. CITÁT - Tak, jsem zase v tom.......... Nebezpečná zbraň v rukách teroristů je tentokráte družice, která umí vyvolat umělé zemětřesení. Ale Casey Ryback začne zase škodit. Jeho cesta je dlouhá tak jako je dlouhý tento vlak. CITÁT - Kdo je, Casey, kurva Ryback !!!???........... Finální souboj je perfektní. Dopadl..... no jak asi. Je to kurva Ryback, nejlepší je v kuchyni. Hudbu k filmu tentokrát dělal Basil Poledouris a je prostě akční. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal a jeho zamatový hlások opäť v akcii tentokrát bez prebytočných kíl ale s prebytočnými kecami..Takého trtka ako hrá hlavného záporáka museli hľadať fakt dlho, každopádne viac sa hodí do cirkusu ako do filmu... Ako akčný film na večer s pivom v ruke ideálne, nevadí, že umelecká hodnota sa rovná pozeraniu sa na holú stenu... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (15)

  • Scéna, v ktorej je zničené priemyselné zariadenie v Číne, je v skutočnosti nepoužitá scéna z filmu Aljaška v plameňoch (1994). (m.a.t.o.)
  • Steven Seagal podepsal smlouvu, potvrzující jeho účast na filmu, až poté, co mu studio zaplatilo a dovolilo režírovat snímek Aljašku v Plamenech (1994). (korbitch22)
  • Pracovní názvy scénáře byly „Dark Territory“ a „End of Line“. Scénář byl původně zamýšlen jako řadový akční thriller ve stylu Smrtonosné pasti (1988) a až když jej zakoupilo studio Warner Brothers, proměnilo ho v pokračování Přepadení v Pacifiku (1992). (choze)

Reklama

Reklama