Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to se kupodivu nedalo koukat ani kvůli těm holkám, které mi přišly buď moc umělé, nebo hloupé, případně neuvěřitelně ubulené. Vlastně mi nakonec bylo líto, že Pazderková vypadla tak brzy, ta její namyšlená arogance tomu aspoň dodávala cosi přirozeného. Jinak mi přišlo, že než o nějaké přežití šlo spíše o takovou dovču s kokosy jako hlavním chodem, sem tam nějaký večírek, KFC, Punčochář, zas tak zle se tam neměli. Za něco stály některé soutěže, ale jinak koukáním ráno na zastávce na partičku puberťáků před cestou do školy asi budu mít podobný zážitek jako ze sledováni tohoto. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám TV Nova stvořila SKurvivor. Hmmm, nejdrsnější reality show říkáte? S dekami, zápalkami, příbory a dřevěnou platformou pro přístřešky. To i můj syn to má těžší na letním skautském táboře. Debilní střih, kdy se přeskakuje po dvou minutách z kmene do kmene a neustálé záběry pláží jsou otravné. Místo nudných keců hlavně na kmenových radách by diváka zajímalo co trosečníci jedí, jak rybaří a tráví čas na ostrově. Odporně dlouhé a nezajímavé tlachání hráčů prošpikované reklamami. Sestříhat na hodinu by stačilo. Za měsíc natáčení odstoupili 3.celebrity. Je na čase to přejmenovat na show "Odpadlík" 0/10 ()

Reklama

L_A_D_A_S

všechny recenze uživatele

Byl jsem v hostelech, kde byly horší podmínky než v téhle parodii na Survivor. Podložky na spaní, pláštěnky, příbor, jídlo na každý den, a při teplotě 36,9 jdeš na hotel se na tři dny vyležet, jiná náročnost úkolů pro ženy a jiná pro muže (k čemu je pak taktika??), každý díl má snad sto hodin, fakt nemam slov. Jen Češi a Slováci dokážou takhle zničit skvělou licenci. PS: Cast není tak špatný, věřím, že americká produkce by z toho dokázala udělat koukatelnou reality show ale tohle fakt ne. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem porovnať so svetom, nikdy som to nevidel. Ale páčilo sa mi to. Celkom. Nie je to žiadna Farma a iné bludy, ktoré sú len mozgovým výplachom. Súťažilo sa, intrigovalo sa a malo to zaslúženého víťaza. Vo veľkom sa nadáva na moderátora Ondřeja Novotného, ale pravdou je, že ani toho som nikdy nevidel, no na mňa pôsobil veľmi sympaticky. ()

Larushka odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím v průběhu a ne po skončení. Po poslední vysílané epizodě jsem snížila hodnocení z jedné hvězdy na odpad (#party #fullmakeup #nicedress #why?). S klasickým Survivorem tento pořad nemá společného takřka nic. Nekonečně dlouhé epizody, vyplněné prázdným plkáním. Hry jsou nesmyslně dlouhé, místo, aby se zapojoval celý tým, tak se hraje třeba na dvojičky a na 7-10 vítězství. Potom ještě rovnou o individuální imunitu, proč? Kdo si u sledování nepodřeže žíly, tak vítězí! Aby na kmenové radě po zvolení člověka následoval ještě duel s člověkem, kterého vybere vítěz individuální imunity, taky vůbec nedává smysl a prakticky to vylučuje možnost blindsidů, což je škoda, ale nevyužitý potenciál české verze to už stejně nezachrání. Je to škoda, ale vlastně jsem to, že to bude průser očekávala. Kdyby jste někdo přesto chtěl Survivora sledovat, protože vás něco v soutěži zaujalo, tak doporučuju australského Survivora, ten mi v současnosti přijde kvalitnější než americká verze. Jen se hůře shání. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Markíza show původně vysílala od 20:30, po 2 týdnech ji přesunula na časy okolo 22. hodiny, později dokonce až okolo 23. hodiny. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno