Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento komediálně laděný snímek Vás zavádí na zámek hraběte Artura L'Oudila, kde se odehrává celý příběh. Konečně se realizuje šílený sen hraběte, I. erotická olympiáda. V čem spočívá? Soutěžit se dá ve všech disciplínách, kde je možné změřit, kdo dál, kdo víc nebo kdo výš. Ostatně posuďte sami... (PRO'333)

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jsem si minulý týden dal opáčko Troškovy triologi Slunce, seno, všiml jsem si, že představitelka Blaženy Veronika Kánská hraje v téhle festivalové záležitosti no a to jsem samozřejmě nemohl odolat. Bohužel hned na začátek musím říct, že Veronika tam hraje paničku Pavla Novýho a víc erotiky měla právě i v tom Slunci, seno. Takže hodina života vlastně v prdeli. Nevím jestli to bylo kvalitou kopie, ale už jen to, že veledílo je brutálně rozostřeno a jako v mlze, možná "úmělecký" záměr supertalentového režiséra Karla Märze. Jinak teda pokud tam byly dialogy tak jsem přál aby tam radši nebyly a olympijské erotické displiny, tak to nemoh nikdo myslet vážně, byla jedna a spíš jí teda dělali chlapi, jestli jsem to dobře pochopil.  Ono celý je to hodně náročný na pochopení . ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Softcore volovina z uvolněných devadesátek, která měla za úkol posloužit jedinému diváckému účelu... a rozhodně nešlo o vnímání děje, protože o nějakou naraci se film ani nesnaží. Jde prakticky o sled nahodilých erotických vinět, které mají být lascivní a vtipné zároveň, ale bohužel aspoň lehce humornou pointu mají pouze dvě z nich (a obě se týkají jídla). Celý slepenec pak drží pohromadě snad jen průvodné blábolení Pavla Nového, jehož charisma je vlastně to jediné, co tenhle „film“ dokáže učinit únosným. Věřte, že i kdejaké péčko je dějově nabitější, zde i těch 62 minut bylo zatraceně dlouhých. ()

RUSSELL odpad!

všechny recenze uživatele

Bizarní kuriozitka z raných devadesátek, která by měla zůstat v propadlišti dějin – myslím, že by to ocenil i Pavel Nový. Tahle oplzlá erotická fantazie jednoho mlsného kocoura přetavená v pokus o film opravdu nestojí za vidění. Hodinová stopáž možná působí milosrdně, ale věřte, že je úmorné tuhle nevkusnou zoufalost absolvovat od začátku do konce. ()

Reklama

Reklama