Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členka speciálních jednotek se vrátí do rodného města, aby zjistila, proč zemřel její milovaný táta. Při pátrání pak odhalí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Plně rozumím těm 36%, kvůli tomuhle se Jessica Alba opravdu z herecké pauzy vracet nemusela. Já jsem na čistém průměru, ale skutečně se jedná o ničím nenápaditý film i na poměry Netflixu, který ničím nepřekvapí a všechny motivy filmu už jste viděli mockrát jinde a lépe. Chvilku jsem váhal, zda-li to za můj čas stojí, vy nemusíte. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Sympaťáčku Jessicu som už dlhšie nikde nevidel, pričom nemyslím len film, ale aj internet, médiá a pod. a myslím, že ani jej samej pozornosť nechýba. Za mňa normálny, priemerný akčný film s celkom slušnou atmosférou, vhodný akurát tak na Netflix ako výplň. Pripomenulo mi to trochu Ramba 5, ktorý sa ale prezentoval nabubrelejším štýlom a tak mi je aj Tvrdá odplata sympatickejšia. Asi bez problémov prežijem, že síce chudá, ale na rozdiel od prítomných chlapov predsa len viac trénovaná Jessica si s nimi vie poradiť. Bez námahy a zranení to ale rozhodne nie je. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Příběhově dvouhvězdičkový brak s několika tříhvězdičkovými akčními scénami. Takže bych se zase trochu uklidnil. Netflix si prostě jede svůj nijak vysoký průměr, bezduché akce s nekonzistentním scénářem vyrobil za poslední roky dost a tahle není nikterak horší než starší bráškové. Jessica Alba je ostré děvče ze speciálních jednotek, ale teď se vrací do své domoviny, aby pohřbila svého otce. V maloměstě ovšem odhalí nějakou tu nepravost a pochopí, že táta zemřel trošku jinak, než jí sdělila policie. Zbytek je o osvědčené cestě za pomstou… Někdo má holt furt pocit, že dámy dál potřebují své hrdinky, které potrestají (u Jessicy pořezají a pobodají) všechny ty dareby mužského pohlaví. Ostatně Netflix už nemálo akčních kousků vedených známými herečkami, které se běžně v daném žánru nevyskytují, představil. Albě přitom fyzicky náročné role nejsou cizí, ohánět se poměrně umí a třeba úvodní souboj v poušti nebo v železářství svou kvalitu mají, celkově se ale dalo na choreografii samozřejmě mnohem víc zapracovat. Každopádně osamělá (drobounká) hrdinka, zkorumpovaný senátor a jeho povedení dva synci plus další darebáctvo mohli v kombinaci s ospalým zapadákovem, horami a prašnými cestami zafungovat. Daří se to jen z části. Indonéská režisérka Mouly Surya místy bojuje se scénářem, jindy s omezením v podobě rozpočtu. A bohužel i s viditelnými limity Jessičina herectví. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z těch výrazně průserovějších, post-wickovských pokusů o úderný akčňák made in Netflix. Jessica se snaží a je vidět, že nějaký trénink měla, ale akční hrdinku ji neuvěříte a přestože akční scény netrpí na zběsilý střih, nezkušenost tvůrců a minimum příprav vede k tomu, že jakýkoliv fyzický fight, působí směšně. 30% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film je takzvaně jeden z mnoha podobnejch. V tomhle pohledu nás nic nepřekvapí. Ovšem horší je to s provedením režisérky. Vybrala herečku, která absolutně nesplňuje potřeby akční hrdinky. Jessica je hezká i ve svých letech. Ale akční herečka to rozhodně není. Záporáci jsou taky tragický. Akce strnulá, spíš napodobovaná, než tvrdá a nekompromisní. An i tohle žádného akčního nadšence nenadchne. 40%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • 1. októbra 2021 bol člen štábu James Saul hospitalizovaný po tom, čo praskol kábel a zlomil mu nohu. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Novom Mexiku na jeseň 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama